fighter wrote:Ziks nisam primjetio da si na jednoj drugoj temi tako tolerantan.
Ljudi su trajno ili vise mjeseci banovani jer si ih izmedju ostalog ti navlacio na banove.
Odmah da kazem to je stvar moderacije,ali mi je bezveze to licemjerstvo koje prosipas mjesecima.
Koje tacno licemjerstvo ja prosipam i koga sam tacno navukao na ban? Vrijedjao sam ja itekako na sta uglavnom nisam bio ponosan, popio sam i ja neke banove i nisam se nesto bunio sve ok. Ja navlacim na ban ali kad sam bio vrijedjan na licnom nivou bez da sam ista rekao toj osobi, ona nije popila kaznu i sta sad ajde? Ne zelim da patkometrisem i na ovoj temi stvarno, nek vjeruje ko sta oce, ja kazem da je postalo degutantno koliko pojedinci vrijedjaju igrace van sezone kad se nista ne desava.
EDIT: da ne mislis mozda na one prikrivene sektase Koridora ili Lajgera vise i ne znam koji tacno je bio u pitanju? Ako sam nekog od njih ja navukao na trajni evo ispravljam se, za njih mi je izuzetno drago iskljucivo zbog njihovih politickih afiniteta. Sto se tice bilo koga drugog, nije mi bila namjera. Jedan kolega mi je i prijetio u privatnim porukama pa da sam htio da bude banovan mogao sam da postavim kompletnu prepisku pa nek nam sude moderatori ali kao sto sam i njemu rekao bas mi nije do toga.
@Kapitenu, hvala na ispravci.

Гроф Тинторето wrote:Ruku na srce, u prvom postu je napisao kao da misli i na zvezdase i partizanovce

Pa se ispravio na partizanovce, a svi znamo da misli na kk partizanovce

Pa i ne bas, u prvoj objavi sam mislio generalno kao sto sam i napisao tj. kao sto i mislim. Samo me mnogo manje pogadja recimo kad/ako vi vrijedjate vase nego kad se to odnosi na nase igrace ali je u svakom slucaju degutantno. Ako si htio da patkometrisemo mogao si i na kasinu, ne djeluje mi da je ova tema za to.