Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby Leca » 15 Aug 2025, 16:16

Sada sam već i zaboravio šta je konkretno pisao Domingo, samo znam da sam pomislio dok sam čitao da bi moglo biti banovanja. Nevezano za ovaj slučaj, ja ne razumem kako pojedinci sebi dozvoljavaju da malo malo budu banovani. Juče sam prelistao poslednjih 6 ili 7 strana banovanja i jedan lik se na svakoj strani pojavljuje bar jedan put, gde je bilo čini mi se i pretnja trajnim i opet je u banani. Ja mislim da kada bi doživeo ban da više ne bih pisao već samo čitao forum . Zahvaljujem se admin što nisam ni opomenut za epitete koje upotrebljavam za Čovića( kratkonogi sa velikom torbom), Anđusa ( raspala masnokosa majmunčina) i DJV ( vrati konju glavu Dragane) i odmah imam predlog ako bih to rekao za bilo kog člana foruma da me trajno banujete.
Leca

Postby Niko123 » 15 Aug 2025, 16:22

Ja sam za ovih 14 godina na forumu, samo jednom banovan, i to samo zato, što sam neke forumaše nazvao botovima. Previše ozbiljno ljudi shvataju forum.
Niko123

Postby Dare » 15 Aug 2025, 17:08

Ne, nego moderacija previse ozbiljno shvata.

Tako sam ja nazvao Benga mojim bomboncicem (omiljene su nam mentol, pa sam ga tako nazvao), a on je bio ocaran mojom izjavom pa mu je pobjeglo da bi htio gej romantiku sa bomboncicem (hebao te mentol u dupe). Obojica smo dobilo banove od homofoba Boguna.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby bwa » 15 Aug 2025, 17:51

Trebalo je po godinu da dobijete, pedercine :biggrin:
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby Ziks96 » 23 Aug 2025, 13:34

Posto ljudi obozavaju da konstantno vrijedjaju pojedine igrace ekipe za koju kao navijaju, iako to govori dosta o njima kao navijacima, lijepo bi bilo da se ljudi makar upozore da to ne rade. Ne znam smeta li jos nekome ali meni je bas ruzno kad se to ponavlja iz objave u objavu.
PKAŠ
Ziks96

Postby Гроф Тинторето » 23 Aug 2025, 13:36

Zabranjeno je vredjati cak i protivnicke igrace i trenere, ali se gleda kroz prste cesto
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Ziks96 » 23 Aug 2025, 13:48

Za mene licno nije problem da se progleda kroz prste u pojedinim izolovanim slucajevima, al kad neko od 10 objava u 8 vrijedja clana svog tima, bas je degutantno.
PKAŠ
Ziks96

Postby BumBumCarroll » 23 Aug 2025, 16:07

A sta se tek treneru Crvene Zvezde u fudbalu izgovara, i niko da reaguje, doduse i drugozvezdasi se izgleda slazu sa tim, tako da svima odgovara :biggrin:
BumBumCarroll

Postby Гроф Тинторето » 23 Aug 2025, 19:02

Za Zvezdine igrace i trenere i u fudbalu i u kosarci je to ok, ovde diakutujemo o Partizanovim :D

Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Гроф Тинторето

Postby Ziks96 » 23 Aug 2025, 19:37

Moja objava se odnosila iskljucivo na to kako navijaci Partizana komentarisu igrace Partizana i nista drugo.
PKAŠ
Ziks96

Postby fighter » 23 Aug 2025, 19:41

Ziks nisam primjetio da si na jednoj drugoj temi tako tolerantan.
Ljudi su trajno ili vise mjeseci banovani jer si ih izmedju ostalog ti navlacio na banove.
Odmah da kazem to je stvar moderacije,ali mi je bezveze to licemjerstvo koje prosipas mjesecima.
fighter

Postby ИлићКапитен22 » 23 Aug 2025, 19:42

Ziks96 wrote:Moja objava se odnosila iskljucivo na to kako navijaci Partizana komentarisu igrace KK Partizana i nista drugo.

Исправио сам ти ово.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Гроф Тинторето » 23 Aug 2025, 19:44

Ruku na srce, u prvom postu je napisao kao da misli i na zvezdase i partizanovce :D
Pa se ispravio na partizanovce, a svi znamo da misli na kk partizanovce :biggrin:

Buzz' Beater wrote:

Гроф Тинторето

Postby Ziks96 » 23 Aug 2025, 20:21

fighter wrote:Ziks nisam primjetio da si na jednoj drugoj temi tako tolerantan.
Ljudi su trajno ili vise mjeseci banovani jer si ih izmedju ostalog ti navlacio na banove.
Odmah da kazem to je stvar moderacije,ali mi je bezveze to licemjerstvo koje prosipas mjesecima.

Koje tacno licemjerstvo ja prosipam i koga sam tacno navukao na ban? Vrijedjao sam ja itekako na sta uglavnom nisam bio ponosan, popio sam i ja neke banove i nisam se nesto bunio sve ok. Ja navlacim na ban ali kad sam bio vrijedjan na licnom nivou bez da sam ista rekao toj osobi, ona nije popila kaznu i sta sad ajde? Ne zelim da patkometrisem i na ovoj temi stvarno, nek vjeruje ko sta oce, ja kazem da je postalo degutantno koliko pojedinci vrijedjaju igrace van sezone kad se nista ne desava.

EDIT: da ne mislis mozda na one prikrivene sektase Koridora ili Lajgera vise i ne znam koji tacno je bio u pitanju? Ako sam nekog od njih ja navukao na trajni evo ispravljam se, za njih mi je izuzetno drago iskljucivo zbog njihovih politickih afiniteta. Sto se tice bilo koga drugog, nije mi bila namjera. Jedan kolega mi je i prijetio u privatnim porukama pa da sam htio da bude banovan mogao sam da postavim kompletnu prepisku pa nek nam sude moderatori ali kao sto sam i njemu rekao bas mi nije do toga.

@Kapitenu, hvala na ispravci. :okk:

Гроф Тинторето wrote:Ruku na srce, u prvom postu je napisao kao da misli i na zvezdase i partizanovce :D
Pa se ispravio na partizanovce, a svi znamo da misli na kk partizanovce :biggrin:

Pa i ne bas, u prvoj objavi sam mislio generalno kao sto sam i napisao tj. kao sto i mislim. Samo me mnogo manje pogadja recimo kad/ako vi vrijedjate vase nego kad se to odnosi na nase igrace ali je u svakom slucaju degutantno. Ako si htio da patkometrisemo mogao si i na kasinu, ne djeluje mi da je ova tema za to.
PKAŠ
Ziks96

Postby Hasselbaink » 23 Aug 2025, 20:45

BumBumCarroll wrote:A sta se tek treneru Crvene Zvezde u fudbalu izgovara, i niko da reaguje, doduse i drugozvezdasi se izgleda slazu sa tim, tako da svima odgovara :biggrin:

Mnogi su se zalili kako se malo vredja miloje uzevsi u obzir sta sve izjavljuje a opet ima vas par koji ga konstantno branite, svetu se ne moze ugoditi :biggrin: da se nije deklarisao kao caci vrvt bi bili stroziji, ovako jbg
Ko ne skace, taj je plenum.
Hasselbaink

PreviousNext

Return to Avangarda.in