Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: Đurić Dragan - prkosno u odbrani FKP!?

Postby Sasa_Beli » 02 Aug 2012, 17:54

A glup sam ti ja za te forumaske fore , dobro sam naucio kako se stavlja slika i tube :D
Sasa_Beli

Re: Đurić Dragan - prkosno u odbrani FKP!?

Postby Moebius » 02 Aug 2012, 18:00

Sasa_Beli wrote:A glup sam ti ja za te forumaske fore , dobro sam naucio kako se stavlja slika i tube :D

:lollol:
Moebius

Re: Kontejner

Postby Moebius » 03 Aug 2012, 15:35

Image

Molio bih sve forumaše Avangarde da me lajkuju na mojoj FB stranici:

http://www.facebook.com/pages/Stefan-Ba ... 1018076483

Spoiler: pokaži
Image

- Ja sam to već učinio, a mogao bi i ti mene na http://www.facebook.com/pages/Tomislav- ... 1192237452
Moebius

Re: ФК Црвена звезда 2012/13

Postby harper lee » 03 Aug 2012, 16:17

Moebius wrote:
harper lee je prepevao: ...

A ko će drugi, nego ja da te :blue:

Ti znati ko Suzanne Vega biti. Ja biti prijatno iznenađen!

Image

Molim!? Luka mi je jedna od najomiljenijih pesama.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby nolinjo » 03 Aug 2012, 16:27

harper lee wrote:
Moebius wrote:
harper lee je prepevao: ...

A ko će drugi, nego ja da te :blue:

Ti znati ko Suzanne Vega biti. Ja biti prijatno iznenađen!

Image

Molim!? Luka mi je jedna od najomiljenijih pesama.

da i ja povalim brata harpera :bravo:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Moebius » 03 Aug 2012, 16:38

nolinjo wrote:da i ja povalim brata harpera :bravo:

O tome ti čampri. Sada će uvaženi vlasnik nekolicine fakultetskih diploma (skraćeno UVNFD) da pomisli da hoćeš da ga :prcprcprc: i to samo zato što si umesto F ukucao V u glagol.
Moebius

Postby harper lee » 03 Aug 2012, 16:59

Moebius wrote:

O tome ti čampri. Sada će uvaženi vlasnik nekolicine fakultetskih diploma (skraćeno UVNFD) da pomisli da hoćeš da ga :prcprcprc: i to samo zato što si umesto F ukucao V u glagol.

Jel' ovo neka fora? Ako jeste ne kapiram je bas najbolje.
harper lee

Postby Moebius » 03 Aug 2012, 19:00

harper lee wrote:
Moebius wrote:

Jel' ovo neka fora? Ako jeste ne kapiram je bas najbolje.

Nije. Irr kaže da je to tako. :dunno:

Ako nije tačno, onda vidi to s njim. A ja - u tom slučaju - povlačim 'floskulu' :beyond:

Uzgred, UP može a, Fljamure? ;)
Moebius

Postby harper lee » 03 Aug 2012, 19:25

Moebius wrote:Nije. Irr kaže da je to tako. :dunno:

Ako nije tačno, onda vidi to s njim. A ja - u tom slučaju - povlačim 'floskulu' :beyond:

:laugh:

Skupljanje nekoliko fakultetskih diploma je vremenski isuvise skup hobi.
harper lee

Postby Moebius » 03 Aug 2012, 19:32

harper lee wrote:

Koliko je meni poznato, toga barem imaš na pretek. :biggrin:
Moebius

Postby harper lee » 03 Aug 2012, 19:48

Moebius wrote:
harper lee wrote:

Koliko je meni poznato, toga barem imaš na pretek. :biggrin:

Trenutno, na zalost, da, ali to je prvi put posle vise od 20 godina da imam par meseci lufta. Kad bih sakupio sve godine koliko puta sam ispusio za odmor mogao bih da budem na odmoru do penzije. Ne veruj ti sve Irriju sto kaze, kod njega postoji ozbiljna distanca izmedju onoga sto cuje i sto posle prenese.
harper lee

Postby Moebius » 03 Aug 2012, 20:12

harper lee wrote:Trenutno, na zalost, da, ali to je prvi put posle vise od 20 godina da imam par meseci lufta. Kad bih sakupio sve godine koliko puta sam ispusio za odmor mogao bih da budem na odmoru do penzije. Ne veruj ti sve Irriju sto kaze, kod njega postoji ozbiljna distanca izmedju onoga sto cuje i sto posle prenese.

Zanimljivo. Kojim se, zapravo, ti poslom baviš? Ovo je naravno bilo retoričko pitanje, jer samo tako mogu to da te pitam na javnom forumu. Elem, samo koju reč za Irr-a...

Za razliku od Zajceva i tebe, koji ga privatno poznajete i možete da se s njim zajebavate kako hoćete i virtualno, ja čoveka izuzetno poštujem. Dakle, ako on - u jednom od milion 'tanga' koje si igrao s njim na ovom forumu - spomene da si vlasnik nekolicine fakultetskih diploma (i to kao argument za čuđenje što nešto nisi razumeo, a svršio si sve te silne juniverzitije), onda nemam razloga da mu ne verujem.

Osim ako, naravno, i to nije spadalo u neku vašu internu sprdnju, u kom slučaju ovaj naš dijalog zaista nema smisla.

Dakle, koliko ih imaš - mislim gramata diploma?
Moebius

Postby harper lee » 03 Aug 2012, 21:16

Moebius wrote:Zanimljivo. Kojim se, zapravo, ti poslom baviš? Ovo je naravno bilo retoričko pitanje, jer samo tako mogu to da te pitam na javnom forumu. Elem, samo koju reč za Irr-a...

Za razliku od Zajceva i tebe, koji ga privatno poznajete i možete da se s njim zajebavate kako hoćete i virtualno, ja čoveka izuzetno poštujem. Dakle, ako on - u jednom od milion 'tanga' koje si igrao s njim na ovom forumu - spomene da si vlasnik nekolicine fakultetskih diploma (i to kao argument za čuđenje što nešto nisi razumeo, a svršio si sve te silne juniverzitije), onda nemam razloga da mu ne verujem.

Osim ako, naravno, i to nije spadalo u neku vašu internu sprdnju, u kom slučaju ovaj naš dijalog zaista nema smisla.

Dakle, koliko ih imaš - mislim gramata diploma?

Nema tu nikakve misterije, samo ne znam zasto je bitno za forum. Moj faks je Filozofija, a da bih se bolje pripemio za taj faks jer na njemu nema nekih bitnih stvari za ozbiljno bavljenje filozofijom (na primer, matematika, jezici) neko vreme sam studirao jos dva fakulteta uporedo. Naravno da nemam nikakvu kolekciju diploma. Ko bi normalan uopste radio tako nesto, da sam hteo da ostanem na faksu isao bih na doktorat, a ne na nekoliko diploma. Na stranu sto ne bih ni imao vremena posto imam vec 23 godine radnog staza i skoro dve godine honorarisanja pre toga. Ja jesam mator ali nisam Highlander. :biggrin:

Ako nemas nista protiv zadrzacu za sebe cime se bavim, a ako te bas zanima mogu ti napisati na PM. Mislim da to nije niti zanimljivo, niti bitno za forum.
harper lee

Postby Panta » 03 Aug 2012, 21:30

^

Mene su, jos u gimnaziji, ucili da se ne kaze "filoZofija", vec "filoSofija", s obzirom da se mudrost na grckom kaze "sofija", a ne "zofija" :bleh:

Nista licno, moram malo da raspirujem vatru :biggrin:
Fedor is back.
Panta

Postby Zlaja » 03 Aug 2012, 21:36

Lucky You, I only have two GCEe in Art and Mathematics and a criminal record.
Image
Zlaja

PreviousNext

Return to Fudbalski miks