Kao prvo jako mi je zao sto se Bogdan povredio.Kao drugo zao mi je ,i nije mi jasno zasto ne moze da ostane uz ekipu do kraja prvenstva,ono bas surovo sto mora da ide.
Ono sto mi pomalo smeta je sto se u javnosti , i ovde na forumu uvukla sumnja ,strah.Odjednom smo 3,4 favoriti,necemo uzeti medalju itd

Nazalost u pravu je Kari mi kao narod volimo mnogo da se puvamo bez razloga,a kad je tesko odmah sumnje,gubitak vere ,potcenjivanje,omalovazavanja.
Ok mozda cemo zaista da kiksnemo,mozda i necemo uzeti to zlato,ali ko vam daje za pravo da potcenjujete,nipodastavate,sumnjate u momke koji su pre samo dve godine bili drugi na svetu u mnogo jacoj konkurenciji?
Ja i dalje apsolutno verujem i u tim , i u Karija,verujem da cemo uzeti to zlato,i da smo i pored Bogdanove povrede najbolji.Verujem da ce se momci skupiti,i da ce uci fajterski vec od Turske.Samo tako ako damo 100%,e onda ce kvalitet koji je najveci u nasoj selekciji doci do izrazaja.
Naravno sada ovde na forumu niko ni ne pise o setnji kroz EP,sto i nije lose iz iskustva.Mi smo najbolji kad svi dignu ruke od nas.
Mi cemo zlato uzeti samo i ako se ponovi igra timska iz Manile,ako svako bude imao svoju ulogu,doprinos u igri jer kao sto je rekao Kari ovo je tim od 10 igraca plus sada samo Jokic.
Sto se meca sa Ceskom tice ,slazem se i ja bih odmorio Jokica,a raspodelio minutazu na preostale momke.
Mec sa Turskom je vazan jer pobedom u 1/8 dobijamo rivala od kojeg ne mozemo izgubiti cak i da se raspadnemo u tom mecu.Iskreno ako rival bude Finska ili Litva imacu odredjenu dozu straha,jer poznajuci vaznost te prve eliminacione utakmice moze da bude neprijatnosti.
Zato da dobijemo.Turke i da obezbedimo rivala od kojeg se ne moze izgubiti u 1/8.
Vec od 1/4 ocekujem da ekipa se polako privikne,da sd igraci priviknu na novi momenat i nove uloge.
Tu je vec zaista nebitno ko ce biti rival,jer u toj fazi nema slabih timova.Opet ubedjen sam da cemo mi podici nivo igre od 1/4 i da cemo uspeti i da ce momci doci do toliko cekanog zlata.