Board index Olimpijske Igre London 2012

Srbi na OI u Londonu

Koliko medalja Srbija osvaja na OI?

1
1
1%
2-3
24
30%
4-5
41
51%
6-7
8
10%
vise od 7
6
8%

Total votes : 80

Re: Srbi na OI u Londonu

Postby kezman » 06 Aug 2012, 11:30

nas prosek od 2000 godine je 2,3 ili max 4 medalje .
Mislim da bi trebao da se razmisli o tim Olimpijskim normama jem nije logicno da imamo medju 30 sto se tice brojnosti a broj medalja medju 30 najslabijih .
Bilo je realno da dobijemo 5 medalja na ove dve Novak , Cavic , Vaterpolisti jos neko iznenadjenje trebalo je preko 5 ali se nije desilo ...
ako uzmemo jos 2 medalje to je nasa realanost i veliki uspeh -
Ja nisam razocaran jel sport je odavno postao nauka koja ozbiljno kosta i u koju treba da se ulaze , Ne moze se samo dete baciti u bazen i pustiti na ledinu da trci , Nazalost mi cemo gledati kako mnogi nasi sportsisti trace svoj talenat jel ne radi i u njih ne ulaze koliko treba .OI medalja kosta ljudi i novca i strucne rada ljudi koji isto kostaju .
Nasi najbolji sportisti su oni koje su trenirali strrni treneri u stranim zemljama od Cavica do Novaka pa do Velje ..
Prema tome greh je tu decu drzati ovde jel mi kao zemlja nismo spospobni da njihov talentan razvijemo ali smo talentovani da od njih trazimo medalje jel je kod nas u svim sportovima pa i u nazovi profi sportu u Srbiji gledamo da se nekako provicemo samo na talenat na foru ako moze i nekad sreca da nas pogledan .Moze ali ne uvek i sport ti kad tad vrati ulozeno jer je surovo pravedan ..

Za mene je ovo ocekivano i jedna realnost naseg sporta i nisam ni malo razocaran i veoma cenimi kad smo 8 ili 12 jel ko se nije bavio nekim sportom pojma nema koliko je bre to ljudi tesko .
Last edited by kezman on 06 Aug 2012, 11:35, edited 1 time in total.
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Unexpected » 06 Aug 2012, 11:35

Felipao wrote:Ne mutacije već mutav.Pisama na telefon kako da isključim ovo njesra

Koji jezik ti pisati? :laugh:
The End.
Unexpected

Postby Choda » 06 Aug 2012, 11:36

Realno treba da se povede inicijativa da se uvede i musko sinhrono plivanje na olimpijadi, i ima mesta za sve nas da se brckamo do Ria a i u Riu :P , samo jos treba da nadjemo nekoga da lobira za nas u MOK-u :so:
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby kezman » 06 Aug 2012, 11:37

Unexpected wrote:
Felipao wrote:Ne mutacije već mutav.Pisama na telefon kako da isključim ovo njesra

Koji jezik ti pisati? :laugh:

i mene to jebati kad pisati sa telefona kao sada moze neka pomoc koji taparolk klijent korstiti :laugh:
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Unexpected » 06 Aug 2012, 11:38

Choda wrote:Realno treba da se povede inicijativa da se uvede i musko sinhrono plivanje na olimpijadi, i ima mesta za sve nas da se brckamo do Ria a i u Riu :P , samo jos treba da nadjemo nekoga da lobira za nas u MOK-u :so:

Bolje asinhrono, bili bi bolji. :biggrin:

BTW, ima li negde Topićeva izjava?
The End.
Unexpected

Postby Napredpartizan » 06 Aug 2012, 11:43

AirBall wrote:
Vec od sutra ce pojedinci obecavati medalje u Riju

Kolasinac je obecao prvi,ali njemu verujem :biggrin:

http://www.b92.net/sport/london2012/atl ... _id=632616
Napredpartizan

Postby Felipao » 06 Aug 2012, 11:50

Moraću taj tapatalk da instaliran.Nego mene kod Kolasinca smorilo ono što je neko postavio da on iz god u god ima sve lošiji rezultat i da je pre četiri godine bacio 40 cm više nego ove ili tako nešto,uglavnom ogromna razlika ukoliko je ta info uopšte tačna...
Felipao

Postby Panta » 06 Aug 2012, 11:51

Felipao wrote:Moraću taj tapatalk da instaliran.

Izgleda da je Obrenovac u Dalmaciji :laugh:
Fedor is back.
Panta

Postby Stoxan » 06 Aug 2012, 11:54

Ako ne računam one parazite Topiće, u atletici se još i radi planski. Pre Londona su izjavljivali da im nije cilj ovde medalja, već da bi vrhunac trebalo da bude u Riju. Ako ovako nastave sa radom verujem da će biti tako.

Ostali bi trebalo dobro da se zamisle koja takmičenja su nam prioritetna. Da li su to razni Gran priji (ili kako se već kaže), Svetski kupovi, turniri nacija .. ili su to kao i svima ostalima Olimpijske igre. Što se tiče finansiranja uložiti u sportove koji će to vrati u Brazilu. Ostali neka dokažu da vrede, pa eto im šansa 2020. Neka imamo i 50 predstavnika, ali neka nas dostojno predstave. Davno su OI izgubile ono pravilo "Važno je učestvovati"
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby AirBall » 06 Aug 2012, 11:56

Kezo brate, nema to veze sa naukom sto smo mi luzeri i cave... Nasi strelci bi sigurno osvojili jos neku medalju da se tehnologija nije razvila i da nisu videli pred poslednji hitac (Arunovicka i Zlatic) da ce nijanse odlucivati i utronjali su se...

Postali smo gubitnicka nacija na svim poljima i to se sve vise prenosi na sport...

Mnogi od njih mogu mnogo vise, ali su kolektivno zatrokirali...

Vise ni od vaterpolista ne ocekujem medalju...

Inace Veljos i brat Nolinjo su vidjeni da budu prvi srpski dubl u Badmintonu... Kinezi i Malezijci, vec strahuju od njih...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 06 Aug 2012, 12:00

VMJunior wrote:
nolinjo wrote:u kojoj disciplini je najlakse ispuniti normu ,da se spremam za Rio

Odbojka na pesku.
Za 4 godine treniranja ima da se borimo za zlato :biggrin:
Ti i ja dvojac a veljos zamena :copa1:

moze,ja sam treniro odbojku,srednjak ,primac,bloker i dizac bolja verzija maje ognjenovic
kad pocinjemo pripreme ?
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 06 Aug 2012, 12:01

Panta wrote:
Felipao wrote:Moraću taj tapatalk da instaliran.

Izgleda da je Obrenovac u Dalmaciji :laugh:

:blue:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Choda » 06 Aug 2012, 12:41

Svi nasi sportisti koji su jos u Londonu izuzev Dudasa i Mandicke, kako znaju i umeju da nadju karte i da prate vaterpoliste i pruze podrsku do :copa1: bar da imamo neku korist od mnogih sto su otisli turisticki tamo!
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby VMJunior » 06 Aug 2012, 12:56

Odbojkasi,odbojkasice i rukometasi samo 2 pobede na 15 meceva.
Prvi i drugi su prvaci Evrope a treci vicesampioni.
Razocaravajuce.
VMJunior

Postby вређај » 06 Aug 2012, 13:17

VMJunior wrote:Odbojkasi,odbojkasice i rukometasi samo 2 pobede na 15 meceva.
Prvi i drugi su prvaci Evrope a treci vicesampioni.
Razocaravajuce.

Jednostavno je forma tempirana za pogrešna takmičenja. Kod nas ne postoji četvorogodišnji ciklus. Počev od košarkaša koji budu 2. na evropskom i 4. na svetskom koji nisu izborna takmičenja a onda 8. na evropskom koje jeste izborno takmičenje. Ali,biću slobodan pa reći da je u košarci još najviše sa izborom Ivkovića i postojala bar ideja o tom četvorogodišnjem ciklusu koji bi kulminirao Olimpijskim Igrama. Primetno je koliko bolje u olimpijskoj godini igraju drugi odbojkaši,odbojkašice i rukometaši,pa i vaterpolisti (sa izuzetkom naravno što u vaterpolu su i naši na visini zadatka). Gde su bili nemački odbojkaši na poslednjem evropskom prvenstvu a gde mi,a gde su sada naši a gde njihovi. Ako ćeš da odeš na OI i da prođeš kao ženska naša odbojkaška reprezentacija,ja ne vidim da je to bolje nego da uopšte ne odeš. Posle odbojkaškog evropskog prvenstva naše su igrale u novembru svetski kup na kome se znalo da ne možemo da se kvalifikujemo pa evropske pa svetske kvalifikacije umesto da se forma tempirala samo za jedan događaj od ta 3. Pa smo uz sve to igrali i gran pri i evropsku ligu. Mislim malo preterano,igrali su i drugi ali drugi izgleda igraju i sada a naše su na gran priju bile među poslednjima a i sada su..
вређај

PreviousNext

Return to London 2012