by kezman » 06 Aug 2012, 11:30
nas prosek od 2000 godine je 2,3 ili max 4 medalje .
Mislim da bi trebao da se razmisli o tim Olimpijskim normama jem nije logicno da imamo medju 30 sto se tice brojnosti a broj medalja medju 30 najslabijih .
Bilo je realno da dobijemo 5 medalja na ove dve Novak , Cavic , Vaterpolisti jos neko iznenadjenje trebalo je preko 5 ali se nije desilo ...
ako uzmemo jos 2 medalje to je nasa realanost i veliki uspeh -
Ja nisam razocaran jel sport je odavno postao nauka koja ozbiljno kosta i u koju treba da se ulaze , Ne moze se samo dete baciti u bazen i pustiti na ledinu da trci , Nazalost mi cemo gledati kako mnogi nasi sportsisti trace svoj talenat jel ne radi i u njih ne ulaze koliko treba .OI medalja kosta ljudi i novca i strucne rada ljudi koji isto kostaju .
Nasi najbolji sportisti su oni koje su trenirali strrni treneri u stranim zemljama od Cavica do Novaka pa do Velje ..
Prema tome greh je tu decu drzati ovde jel mi kao zemlja nismo spospobni da njihov talentan razvijemo ali smo talentovani da od njih trazimo medalje jel je kod nas u svim sportovima pa i u nazovi profi sportu u Srbiji gledamo da se nekako provicemo samo na talenat na foru ako moze i nekad sreca da nas pogledan .Moze ali ne uvek i sport ti kad tad vrati ulozeno jer je surovo pravedan ..
Za mene je ovo ocekivano i jedna realnost naseg sporta i nisam ni malo razocaran i veoma cenimi kad smo 8 ili 12 jel ko se nije bavio nekim sportom pojma nema koliko je bre to ljudi tesko .
Last edited by
kezman on 06 Aug 2012, 11:35, edited 1 time in total.
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,