Board index Olimpijske Igre London 2012

Srbi na OI u Londonu

Koliko medalja Srbija osvaja na OI?

1
1
1%
2-3
24
30%
4-5
41
51%
6-7
8
10%
vise od 7
6
8%

Total votes : 80

Re: Srbi na OI u Londonu

Postby harper lee » 06 Aug 2012, 20:20

вређај wrote:
Unexpected wrote:I meni je zlato na OI vrhunac karijere jednog sportiste, međutim stoji ovo što Liv piše. U svetu tenisa OI nisu baš visoko kotirane, rekao bih da su u rangu mastersa. Lično mi se ne sviđa što je tako, ali nije isključeno da će se promeniti. Tenis je ipak "mlad" olimpijski sport.
Jeste da Nadal ima zlato, ali da su OI bitnije od GS, sigurno bi propustio Vimbldon, sanirao povredu i spremao se za OI.

Slažem se. Ja naravno nisam i mislio na državu Britaniju nego na prosečnog Britanca isto ko što mislim da i prosečnom Srbinu više znači zlato na OI od Australijan opena. Sad kako kome igraču znači,to je valjda očigledno po tome kako odigraju turnir.

Evo ga opet. :laugh:

Hajde nam za pocetak definisi prosecnog Britanca, pa kad s tim zavrsis da teramo dalje. Jel' moze?
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Houdini » 06 Aug 2012, 20:21

Liv wrote:Odbijam da uzmem pasos, valjda se to u nesto racuna majkumu!! :D

racuna se da si neuracunljiva onda :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Liv » 06 Aug 2012, 20:22

^ daj sta das :laugh:
Liv

Postby вређај » 06 Aug 2012, 20:22

harper lee wrote:
вређај wrote:
Unexpected wrote:I meni je zlato na OI vrhunac karijere jednog sportiste, međutim stoji ovo što Liv piše. U svetu tenisa OI nisu baš visoko kotirane, rekao bih da su u rangu mastersa. Lično mi se ne sviđa što je tako, ali nije isključeno da će se promeniti. Tenis je ipak "mlad" olimpijski sport.
Jeste da Nadal ima zlato, ali da su OI bitnije od GS, sigurno bi propustio Vimbldon, sanirao povredu i spremao se za OI.

Slažem se. Ja naravno nisam i mislio na državu Britaniju nego na prosečnog Britanca isto ko što mislim da i prosečnom Srbinu više znači zlato na OI od Australijan opena. Sad kako kome igraču znači,to je valjda očigledno po tome kako odigraju turnir.

Hajde nam za pocetak definisi prosecnog Britanca, pa kad s tim zavrsis da teramo dalje. Jel' moze?

Ne pada mi na pamet da se raspravljam sa tobom na bilo koju temu.
вређај

Postby neza » 06 Aug 2012, 20:24

more nisi ti otisla u svajcarsku tamo i kad hoces da ga dobijes, e nema, dodji sutra... :manikir:
neza

Postby harper lee » 06 Aug 2012, 20:24

вређај wrote:
harper lee wrote:
вређај wrote:

Druze moj mili, ja se i ne raspravljam s tobom vec pokusavam da ti skrenem paznju da postoje tvrdnje koje jednostavno ne mozes da iznosis a da ne ispadnes smesan. U jednu ruku pokusavam da ti pomognem. U drugu ti se poserem. :biggrin:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Liv » 06 Aug 2012, 20:25

neza wrote:more nisi ti otisla u svajcarsku tamo i kad hoces da ga dobijes, e nema, dodji sutra... :manikir:

:lollol: istina. Kad je lako nije slatko :nisamja:
Liv

Postby Unexpected » 06 Aug 2012, 20:27

Liv, kad već pomenu fudbal. Ove OI su jedna od retkih prilika da se u fudbalu gleda GBR, pošto su im savezi odvojeni, tako da i ne mogu da se kvalifikuju.

Nego, zanimame sledeće, kako Englezi, Škoti, Irci i Velšani doživljavaju sportiste GBR, tj da li su im svi u istom rangu, ili više navijaju za svoje. Malo sam zakomplikovao, ali se nadam da razumeš pitanje.
The End.
Unexpected

Postby Houdini » 06 Aug 2012, 20:29

Image
:nisamja:

edit: jbg mrzi me da risajzujem
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby neza » 06 Aug 2012, 20:30

ta obili se od uzivanja englezi sto im skot osvojio OI, garant... :okk:
neza

Postby Stoxan » 06 Aug 2012, 20:31

Rezultati 10. dan

Streljaštvo:
Nemanja Mirosavljev - MK puška trostav 3x40 - 23. mesto

Rukomet:
Srbija - Mađarska - 5. kolo - 23:26 - 9. mesto ukupno

Kajak:
Marko Tomićević - K1 1000m - plasman u B finale
A. Nađ, A. Horvat Panda, M. Tibor, R. Kubik - K4 500m - 10. vreme ukupno

Odbojka:
Srbija - Rusija - 5.kolo - 0:3 - 9. mesto ukupno

Atletika:
Marina Munćan - 1500m - 21. vreme - 4:11:25

Vaterpolo:
Srbija - Rumunija - 5. kolo - 12:4 *
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Golden Warrior » 06 Aug 2012, 20:34

Mrzelo me da se smaram po teniskom topicu na kojem je vladala hiperprodukcija postova ali resih i ja da iznesem svoje misljnje :D

Morate da shvatite da ima par sportova kojima OI nisu vrhunac vec samo usputna stanica neko je lepo spomnuo fudbal a slicna je prica i sa tenisom.Jednostavno oni tokom cele godine igraju gomilu teskih i medijski sasvim sigurno propracenijih dogadjaja i na OI im sve zavisi od trenutne forme i spleta okolonosti.

Ovi ''manji'' sportovi kao sto su streljastvo,gimnastika pa i plivanje najveci publicitet dobiju na OI i pola njih se samo za to sprema ceo olimpijski ciklus i svakako im je to mnogo bitnije od evrospskih i svetskih prvenstava.

Razumem ja vasu zal za medaljom u tenisu ali nazalost tako stvari stoje...
Golden Warrior

Postby Milutinov Tata » 06 Aug 2012, 20:36

AirBall wrote:Sa ovim moram da se slozim... Za mene je osvajanje zlata na Olimpijadi vrhunac karijere svakog sportiste...

Izvini Air, to moze da vazi za tebe, pusti druge da sami govore u svoje ime. Ovde je problem i nastao sto su mnogi svoje ideje projketovali na sportiste. Time je i razocaranje vece.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby вређај » 06 Aug 2012, 20:41

harper lee wrote:
вређај wrote:
harper lee wrote:
вређај wrote:

Druze moj mili, ja se i ne raspravljam s tobom vec pokusavam da ti skrenem paznju da postoje tvrdnje koje jednostavno ne mozes da iznosis a da ne ispadnes smesan. U jednu ruku pokusavam da ti pomognem. U drugu ti se poserem. :biggrin:

:ehej:
вређај

Postby Liv » 06 Aug 2012, 20:41

Unexpected wrote:Liv, kad već pomenu fudbal. Ove OI su jedna od retkih prilika da se u fudbalu gleda GBR, pošto su im savezi odvojeni, tako da i ne mogu da se kvalifikuju.

Nego, zanimame sledeće, kako Englezi, Škoti, Irci i Velšani doživljavaju sportiste GBR, tj da li su im svi u istom rangu, ili više navijaju za svoje. Malo sam zakomplikovao, ali se nadam da razumeš pitanje.

Svi znate koliko su ovde ludi za fudbalom. Na OI je njima to trecerazredno takmicenje, nikoga ne interesuje da gleda ono sto preko godine gledaju skoro svaki dan. Niti ima izjava fudbalera da su ludi za OI.

Ovo drugo - ne dele ko je odakle na OI, podrzavaju sve i ono sto mi je divno je da se gleda, prati i navija bukvalno svako ko ucestvuje a ne samo favoriti. Mislim da se dosta preteruje s tim Skot vs. Englez jer se oni mnogo zezaju na svoj racun a ljudi to ozbiljno shvate. Moj prijatelj koji Endija recimo ne podnosi (Rafin fan) je bio uz njega u finalu. GB tim je to i tu nema price. E sad, naravno da su im drazi oni koji su iz istog grada/mesta, lokal-patriotizam je svuda prisutan.
Liv

PreviousNext

Return to London 2012