harper lee wrote:Ma, pusti ti Amerikance, Ruse i Kineze, da li si normalan. Mi i jesmo neuporedivo blize Paragvaju i Pakistanu nego njima.
Dobro je sto neko razmislja o ukidanju B norme i nadam se da ce se to desiti. Videcemo.
Harper, mi smo evropski prvaci u zenskoj i muskoj odbojci, kao i vicesampioni Evrope u rukometu za muskarce...
3 nase elitne selkcije su ostvarile 2 pobede iz 15 utakmica i u ovoj recenici se nalazi poenta naseg ucesca na Olimpijadi, losa forma i nepripremljenost je dovela do katastrofe... Znaci niti su oni losi koliko su njihovi rezultati pokazali i svakako se ne mozemo porediti sa Pakistanom i Paragvajom ni po cemu...
Jednostavno sto se tice sportista sa B normama najveci broj njih je turisticki dosao u London, a pojedinci su uzeli novac za pripreme, a da se nisu ni pripremali... To je rak-rana naseg sporta i tome se mora stati na rep...
Evo primera, nek se objavi da je budzet npr koji je dobio atletski savez milion evra pa onda da se napravi studija na koji nacin je najbolje uloziti taj novac...
Mi smo previse mali da bi jednako investirali u Bekrica i u Topica, tim pre sto im motivi bavljenja sportom nisu isti...
Mi smo od 115 reprezentativaca imali mozda 15 sportista, mozda ni toliko, ali je sustina da je neki kvalitetan sportista bio uskracen zbog njihovog turizma i problem je sto kriminal u nasem sportu se legalizuje u sportskim savezima...