Tegi wrote:Ne bi ti tako pricao da je momak izgubio.
Jednostavno, nas narod ne razmislja isto u pobedi i porazu.
Kao prvo, ti ne znas kako bih ja pisao da je izgubio vec mi imputiras nesto sto zelis da bude tako...
Moje je pravo da od 115 sportista u Londonu ocekujem 5 medalja i moje je pravo da od onih koji vaze za najbolje u svetu u sportovima kojima se bave da opravdaju status favorita...
Kada sam ja pisao da su nasi odbojkasi nepripremljeni ovde su mi pojedini forumasi vadili oci, a kada su to izjavili Miljkovic i Podrascanin onda je pojeo vuk magarca...
Od kad znam za sebe pratim sport, zivim od toga i posao mi je da budem upoznat sa mogucnostima pojedinih sportista, a hvala Bogu ne moram u zivotu nikome da idem uz dlaku i imam odredjeni kredibilitet da iznosim sopstveno misljenje...
Ko misli da su srpski sportisti u Londonu zadovoljili, ne zna nista o sportu...
Cak ni Hrvati nisu nastupili u skladu sa svojim ocekivanjima, a vec imaju 2 zlata i dva polufinala u ekipnim sportovima...
Ko ne shvata da Topici, Jevticka, Filipovici, Najdanovski, Siladji, Markovic i Siljevski nisu dosli da se takmice vec da uzmu svoje sledovanje taj nek ove topike zaobilazi...
I moje je pravo kao gradjanina i kao nekoga ko je napravio ovaj forum da kad se ne slazem sa necim to i kazem, sto ne znaci da i drugi nemaju pravo da iznesu sopstveno misljenje...
Zasrali su do blacaka i mora im se to trljati na nos do iznemoglosti, jer ako im se ne trlja ponovo ce to uraditi...