Board index Olimpijske Igre London 2012

Mali olimpijski sportovi

Re: Mali olimpijski sportovi

Postby Tegi » 09 Aug 2012, 14:08

AirBall wrote:
Tegi wrote:A da je izgubio, bio bi turista. :tap:

Ne bi bio turista, jer decko ima samo 18 godina i uspeo je da se kvalifikuje medju 16 boraca... Znaci za turnir ne postoje specijalne pozivnice i B norme za sportiste iz Srbije vec se bore na kvalifikacionim turnirima...

S obzirom da Afrika, Azija i Amerika daju zbilja veliki broj boraca i samo ucesce na Olimpijadi je veliki uspeh...

Kada se to uporedi sa nastupima nekih koji su zavrsili na 120 mestu, a neki od njih jos i bili zadovoljni zbog tih rezultata onda se vrlo lako uoci razlika...

Znaci sportistu od 18 godina uvek treba dovesti na Olimpijadu, jer je on zalog za buducnost, a zna se sta su turisti, to su ljudi koji ne dolaze da se takmice vec da se zajebavaju, a takvih imamo na pretek u Londonu...

Ne bi ti tako pricao da je momak izgubio.
Jednostavno, nas narod ne razmislja isto u pobedi i porazu.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Crazy Soul » 09 Aug 2012, 14:10

AirBall wrote:Pocinje za koji minut Fejzic protiv Perunaca u Tekvondou... Inace Fejzic je najmladji nas sportisa u Londonu, ima samo 18 godina...

AirBall wrote:Fejzic je u prvom kolu pobedio 5. nosioca, tako da makar prema rangiranju ne bi trebala da bude prevelika razlika... Ocigledno je da su domaci borci izuzetno spremni i to se moglo videti u mecu Gladovicke koju je Britanka bukvalno pocistila... Inace Perunac koga je Fejzic dobio u prvom kolu je rodjen u Americi, dugo je nastupao za njih, ali je odlucio da se vrati svojim korenima, cak 12 godina je mladji od Fejzica koji je nas najmladji borac na ovom turniru...

Otezavajuca okolnost po Fejzica je da ce verovatno ostati bez medalje, ako izgubi ovaj mec, jer pobednik meca izmedju njega i Britanca ide na prvog favorita ove kategorije Turcina...

Sve u svemu srecno golobradom mladicu koji je pokazao onim starijima kako se bori za zemlju...

Koliko taj Perunac ima godina? 6? Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby AirBall » 09 Aug 2012, 14:14

Tegi wrote:Ne bi ti tako pricao da je momak izgubio.

Kao prvo, ti ne znas kako bih ja pisao da je izgubio vec mi imputiras nesto sto zelis da bude tako...

Moje je pravo da od 115 sportista u Londonu ocekujem 5 medalja i moje je pravo da od onih koji vaze za najbolje u svetu u sportovima kojima se bave da opravdaju status favorita...

Kada sam ja pisao da su nasi odbojkasi nepripremljeni ovde su mi pojedini forumasi vadili oci, a kada su to izjavili Miljkovic i Podrascanin onda je pojeo vuk magarca...

Od kad znam za sebe pratim sport, zivim od toga i posao mi je da budem upoznat sa mogucnostima pojedinih sportista, a hvala Bogu ne moram u zivotu nikome da idem uz dlaku i imam odredjeni kredibilitet da iznosim sopstveno misljenje...

Ko misli da su srpski sportisti u Londonu zadovoljili, ne zna nista o sportu...

Cak ni Hrvati nisu nastupili u skladu sa svojim ocekivanjima, a vec imaju 2 zlata i dva polufinala u ekipnim sportovima...

Ko ne shvata da Topici, Jevticka, Filipovici, Najdanovski, Siladji, Markovic i Siljevski nisu dosli da se takmice vec da uzmu svoje sledovanje taj nek ove topike zaobilazi...

I moje je pravo kao gradjanina i kao nekoga ko je napravio ovaj forum da kad se ne slazem sa necim to i kazem, sto ne znaci da i drugi nemaju pravo da iznesu sopstveno misljenje...

Zasrali su do blacaka i mora im se to trljati na nos do iznemoglosti, jer ako im se ne trlja ponovo ce to uraditi...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby AirBall » 09 Aug 2012, 14:14

Crazy Soul wrote:Koliko taj Perunac ima godina? 6? Image

Tebi je ocigledno dosadno, cim lovis lapsuse... :D

Stariji je 12 godina od Fejzica, ima ih 30...
AirBall

Postby harper lee » 09 Aug 2012, 14:16

Ovde se slazem s Airom. Bila bi stvarno sramota da nas sportista izgubi od takmicara koji jos nije posao u skolu. :nisamja:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Crazy Soul » 09 Aug 2012, 14:17

AirBall wrote:

Tebi je ocigledno dosadno, cim lovis lapsuse... :D

Stariji je 12 godina od Fejzica, ima ih 30...

Ne lovim ...samo mi je upalo u oko ... Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby Tegi » 09 Aug 2012, 14:46

AirBall wrote:
Tegi wrote:Ne bi ti tako pricao da je momak izgubio.

Kao prvo, ti ne znas kako bih ja pisao da je izgubio vec mi imputiras nesto sto zelis da bude tako...

Moje je pravo da od 115 sportista u Londonu ocekujem 5 medalja i moje je pravo da od onih koji vaze za najbolje u svetu u sportovima kojima se bave da opravdaju status favorita...

Kada sam ja pisao da su nasi odbojkasi nepripremljeni ovde su mi pojedini forumasi vadili oci, a kada su to izjavili Miljkovic i Podrascanin onda je pojeo vuk magarca...

Od kad znam za sebe pratim sport, zivim od toga i posao mi je da budem upoznat sa mogucnostima pojedinih sportista, a hvala Bogu ne moram u zivotu nikome da idem uz dlaku i imam odredjeni kredibilitet da iznosim sopstveno misljenje...

Ko misli da su srpski sportisti u Londonu zadovoljili, ne zna nista o sportu...

Cak ni Hrvati nisu nastupili u skladu sa svojim ocekivanjima, a vec imaju 2 zlata i dva polufinala u ekipnim sportovima...

Ko ne shvata da Topici, Jevticka, Filipovici, Najdanovski, Siladji, Markovic i Siljevski nisu dosli da se takmice vec da uzmu svoje sledovanje taj nek ove topike zaobilazi...

I moje je pravo kao gradjanina i kao nekoga ko je napravio ovaj forum da kad se ne slazem sa necim to i kazem, sto ne znaci da i drugi nemaju pravo da iznesu sopstveno misljenje...

Zasrali su do blacaka i mora im se to trljati na nos do iznemoglosti, jer ako im se ne trlja ponovo ce to uraditi...

Za nabrojane se slazem da su turisti. Shvatili smo da su dosli da se ogrebu za pare, nema potrebe da to ponavljas 200 puta.
Ali, reci za Dudasa posle jedne ipo discipline da je dosao kao turista, u najmanju ruku je nefer. Kako sesti na svetu i cetvrti u Evropi moze da bude turista?
Problem je sto si se ti razocarao u Djokovica, Cavica..., pa svoj bes iskaljujes na odbojkasima, Dudasu, strelcima, veslacima...
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby AirBall » 09 Aug 2012, 14:53

Tegi wrote:Za nabrojane se slazem da su turisti. Shvatili smo da su dosli da se ogrebu za pare, nema potrebe da to ponavljas 200 puta.
Ali, reci za Dudasa posle jedne ipo discipline da je dosao kao turista, u najmanju ruku je nefer. Kako sesti na svetu i cetvrti u Evropi moze da bude turista?
Problem je sto si se ti razocarao u Djokovica, Cavica..., pa svoj bes iskaljujes na odbojkasima, Dudasu, strelcima, veslacima...

Problem je sto se pojedinci izmedju ostalih i ti bave analizom mog besa sto je a priori pogresno, jer ne mozete ni pretpostaviti u kom pravcu razmisljam...

Sto se pojedinih strelaca tice, a tu prevashodno mislim na Mikeca i Mirosavljeva, ne da su se obrukali, nego nema reci koja moze iskazati tu sramotu...

Podbaciti za preko 20 krugova ne moze sampion, moze samo onaj koji se utronjao...

Uz to kajakase jesam napao, ali iskljucivo cetverac koji je sramotno nastupio i nije cak ni pokusavao da se takmici, vec su prosli kao na korzou toboze cuvajuci snagu za nesto gde su opet posrnuli...

Moze se kiksnuti, ali se ne sme obrukati...
AirBall

Postby Napredpartizan » 09 Aug 2012, 15:21

Turcin vristi kao zena :laugh: Takewondo je u pitanju,dobre su borbe...
http://www.eurovisionsports.tv/london20 ... eo_id=1307
Napredpartizan

Postby veljos » 09 Aug 2012, 15:26

kad se nas bori
veljos

Postby AirBall » 09 Aug 2012, 15:26

Taj Turcin je glavni favorit za zlato u Fejzicevoj kategoriji i na njega ide nas ako pobedi Britanca...
AirBall

Postby Napredpartizan » 09 Aug 2012, 15:30

AirBall wrote:Taj Turcin je glavni favorit za zlato u Fejzicevoj kategoriji i na njega ide nas ako pobedi Britanca...

Turcin razbija... Sad sam ga gledao...9-2 pobedio Ukrajinca...
Napredpartizan

Postby veljos » 09 Aug 2012, 15:31

pa i damir fejzic je bosnjak :nisamja:
veljos

Postby AirBall » 09 Aug 2012, 15:36

Ova Britanka sto je razbila Gladovicku razbija i Japanku tako da je Dragana i dalje sa sansom za repesaz...
AirBall

Postby veljos » 09 Aug 2012, 15:41

kada ce nas
veljos

PreviousNext

Return to London 2012