ajd da dam ocenu pojedinih takmicara iz mog ugla.
5Milica Mandic. pojavila se niotkuda, uzela zlato i osvojila Srbiju lepotom, spontanoscu, veseloscu i patriotizmom. mene definitivno ocarala
Ivana Maksimovic. otprilike ista prica, mozda jos manji favorit koji je dosao do srebra.
Ivana Spanovic. nisam ocekivao da tako dobro izgleda

subjektivno 5, realno 4-
5-Andrija Zlatic. od strelaca smo navikli na medalja, ni ovaj put nije bio izuzetak. prva medalja prvog dana. svaka cast.
4+Vaterpolisti. njima sam upisao vec zlato, i malo sam razocaran bronzom, ali zbog nacina na koji su dosli do nje malo jaca cetvorka.
4Kolasinac i Bekric. nekako njih dvojicu ne mogu da odvojim. vrlo dobri rezultati, mozda Bekric za nijansu slabiji, ali u jacoj disciplini i meni karakterno zanimljiviji. definitivno neko ko za 4 godine moze da poboljsa svoj plasman.
Zorana Arunovic. kao sto rekoh devojka me odusevila svojom pozitivnoscu, i medalja za kojom najvise zalim. bice bolje za 4 godine siguran sam i ocekujem mozda i zlato, jer je devojka mlada u ovom sportu.
Velimir Stjepanovic. momak koji se pojavio niotkuda i dosao do 6. mesta. i od njega treba ocekivati mnogo u buducnosti.
4-Kajakasi, sestre
Moldovan i Novakovic. stigli do finala i pokazali da im za medalju ne treba puno. ako budu imali bolje uslove ne sumnjam da ce se boriti i za medalju u Riju.
Mihail Dudas. imao je solidan rezultat do te migrene, verujem da je mogao da obezbedi dobar plasman, ali avaj.
Damir Fejzic. za malo izbeglo polufinale, ali pokazao potencijal.
3+Novak Djokovic. jedan od onih od kojih sam ocekivao medalju, mada kada se pogledaju njegove igre od AO ne znam ni sam zasto sam mislio da moze. ostao je bez medalje, ali nije izgubio od nekog znj igraca. momak koji uvek predstavlja nasu zemlju na najbolji moguci nacin, pa manje od 3 ne moze.
Milorad Cavic. slicna prica kao i sa Novakom, zao mi je sto se nije oprostio medaljom, ali nakon onog u Pekingu nista gore ne moze biti. opet treba imati u vidu i onu operaciju. zelim mu srecnu penziju.
Janko Tipsarevic. nije opravdao svoj renking, ali nije izgubio od losih igraca. borio se.
Rukometasi. nemamo neku ekstra ekipu, ali zal ostaje za onim mecom sa Madjarima, jer sam ubedjen da bi prosli Island i ko zna sta bi bilo sa Svedjanima. mogli su i bolje i gore.
3Ivanovic i Jankovic. nemam sta mnogo da dodam.
Odbojkasi i Odbojkasice. odigrali su ispod svojih mogucnosti i to je problem. obicno oni nikad nisu kiksali, pa me zanimaju razlozi ovako losih rezultata.
2Troicki i Zimonjic. opet nemam neki komentar, u odnosu na formu u kojoj se nalaze vec duze vreme i nisu bili losi.
Sekaricka. otisla je na rekordnu 7. olimpijadu i na tome joj svaka cast, ali je rezultat za kritiku.
silni
veslaci koji su kalkulisali i veslali neka d finala.
Higl, Lendjer i ostali plivaci. mogli su i morali bolje.
1oni silni turisti
tm koji su otisli i nisu ni do rezultata dosli.
bracni par Topic, bucko Karakasevic, oni trkaci i hodaci, raznorazni bacaci. budi Bob sa nama kakvi smo bili k'o cirkus

pa ako nista mozes trku zavrsiti, mozes skociti metar u dalj, mozes doci do nekog rezultata. tu jos treba napomenuti i
Mikeca i Mirosavljeva od kojih se ocekivala medalja, a oni se tukli sa komsijama dok su se drugi pripremali.
neke sam verovatno i zaboravio. sve u svemu kakva smo drzava i 3 medalje nam je previse i bez pravilnog rada nema ni rezultata. slusao sam Sapica koji je pricao da hoce u NB da gradi Olimpijski centar i to je definitivno neki pocetak.