Board index Olimpijske Igre London 2012

Srbi na OI u Londonu

Koliko medalja Srbija osvaja na OI?

1
1
1%
2-3
24
30%
4-5
41
51%
6-7
8
10%
vise od 7
6
8%

Total votes : 80

Re: Srbi na OI u Londonu

Postby nolinjo » 12 Aug 2012, 23:54

bravo za air-a ....al ja i bicikla u istu recenicu ne idemo :P
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 12 Aug 2012, 23:56

rebelT2i wrote:Meni je fascinantno da onolika Indija osvoji ovako malo medalja...

mislis li ti je njima do sporta ? :crybaby:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby ima 1 tim » 13 Aug 2012, 01:10

ivana23 wrote:Dacic je vec 2 dana u Londonu, videcete kad zavrsi istragu - cija majka crnu vunu prede...

Image :funbat:

........................................................................

:biggrin:

b:i za ta 2 dana smo uzeli zlato i bronzu,malo li je od Ivice :biggrin:

nego,Zorana-Carica objasnilatm :blue:

Zorana Arunovic‏@Zorana_Arunovic

Hvala Londonu na osmesima i suzama. Hvala na nadi, radosti i sreci. Hvala na svuda prisutnom duhu olimpizma. London, you will be missed

sada moze kljuc na ovu temu :biggrin:
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby DON » 13 Aug 2012, 01:17

Cek, cek, polako sa zakljucavanjem - nismo jos saznali kako se zove Airov pas i koje je rase? I da li je istina da ga namerno seta pored Novakovog restorana gde redovno obavlja nuzdu :D
DON

Postby ima 1 tim » 13 Aug 2012, 01:24

izvinjavam se :biggrin:

Spoiler: pokaži
ali njegove postove ovde (a sve vise i na ostalim temama) uredno preskacem :manikir:
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby jabukamen » 13 Aug 2012, 06:10

AirBall wrote:Da se ne bi licitiralo, evo spiska medalja...

http://www.london2012.com/medals/medal-count/

Na nekim takmicenjima su objavljivane liste zemalja gde je prvo mesto donosilo 8, drugo 7,... osmo jedan poen sto je cesto i realnije od bilansa medalja gde jedan inspirisani sa dva zlata nerealno podigne svoju zemlju. Postoji li takva rang lista za London?
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Postby neza » 13 Aug 2012, 07:53

e nema zatvaranja teme dok se ne okace one plesacice iz Ria :uzbud: , cisto da znamo sta cekamo, nego jel ima neko neku laksu B normu sto treba da uvezbamo mi sto bi nas bas zaboleo tuki sto ce nas air ovde opljuvati... spremamo se da idemo tamo da se zajebavamo o vasem trosku... :ojha:
neza

Postby jana » 13 Aug 2012, 07:53

jabukamen wrote:
AirBall wrote:Da se ne bi licitiralo, evo spiska medalja...

http://www.london2012.com/medals/medal-count/

Na nekim takmicenjima su objavljivane liste zemalja gde je prvo mesto donosilo 8, drugo 7,... osmo jedan poen sto je cesto i realnije od bilansa medalja gde jedan inspirisani sa dva zlata nerealno podigne svoju zemlju. Postoji li takva rang lista za London?

Evo nase tabele za poslednje tri Olimpijade (izvadjeno za pet minuta sa wikipedie, postoji mogucnost greske):

Medalje / 4. mesto / 5-8. mesto / Ukupno plasmana medju osam

2004: 2-0-4 6
2008: 3-0-8 11
2012: 4-3-8 15
jana

Postby AirBall » 13 Aug 2012, 13:09

Image
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Statista » 13 Aug 2012, 14:15

"Mala" Milica mi je definitivno poremetila koordinatni sistem, od subote ne mogu da se saberem.

Kakav stav, kakav patriotizam, kakvo držanje, borbenost, fokusiranost, koncentracija, odnos prema protivniku, odnos sa trenerom, kakva radost, iskrena i neizveštačena, kakvo primanje medalje i kakvo pevanje himne.
Hteo sam da pevam i ja ali sam se rasplakao ko malo dete :crybaby: :crybaby: :crybaby:

Aman devojko od čega si napravljena...

Image
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Houdini » 13 Aug 2012, 16:11

ajd da dam ocenu pojedinih takmicara iz mog ugla.

5
Milica Mandic. pojavila se niotkuda, uzela zlato i osvojila Srbiju lepotom, spontanoscu, veseloscu i patriotizmom. mene definitivno ocarala :blue: :blue: :blue:
Ivana Maksimovic. otprilike ista prica, mozda jos manji favorit koji je dosao do srebra. :blue: :blue:
Ivana Spanovic. nisam ocekivao da tako dobro izgleda :inlove: subjektivno 5, realno 4-

5-
Andrija Zlatic. od strelaca smo navikli na medalja, ni ovaj put nije bio izuzetak. prva medalja prvog dana. svaka cast.

4+
Vaterpolisti. njima sam upisao vec zlato, i malo sam razocaran bronzom, ali zbog nacina na koji su dosli do nje malo jaca cetvorka.

4
Kolasinac i Bekric. nekako njih dvojicu ne mogu da odvojim. vrlo dobri rezultati, mozda Bekric za nijansu slabiji, ali u jacoj disciplini i meni karakterno zanimljiviji. definitivno neko ko za 4 godine moze da poboljsa svoj plasman.
Zorana Arunovic. kao sto rekoh devojka me odusevila svojom pozitivnoscu, i medalja za kojom najvise zalim. bice bolje za 4 godine siguran sam i ocekujem mozda i zlato, jer je devojka mlada u ovom sportu.
Velimir Stjepanovic. momak koji se pojavio niotkuda i dosao do 6. mesta. i od njega treba ocekivati mnogo u buducnosti.

4-
Kajakasi, sestre Moldovan i Novakovic. stigli do finala i pokazali da im za medalju ne treba puno. ako budu imali bolje uslove ne sumnjam da ce se boriti i za medalju u Riju.
Mihail Dudas. imao je solidan rezultat do te migrene, verujem da je mogao da obezbedi dobar plasman, ali avaj.
Damir Fejzic. za malo izbeglo polufinale, ali pokazao potencijal.

3+
Novak Djokovic. jedan od onih od kojih sam ocekivao medalju, mada kada se pogledaju njegove igre od AO ne znam ni sam zasto sam mislio da moze. ostao je bez medalje, ali nije izgubio od nekog znj igraca. momak koji uvek predstavlja nasu zemlju na najbolji moguci nacin, pa manje od 3 ne moze.
Milorad Cavic. slicna prica kao i sa Novakom, zao mi je sto se nije oprostio medaljom, ali nakon onog u Pekingu nista gore ne moze biti. opet treba imati u vidu i onu operaciju. zelim mu srecnu penziju.
Janko Tipsarevic. nije opravdao svoj renking, ali nije izgubio od losih igraca. borio se.
Rukometasi. nemamo neku ekstra ekipu, ali zal ostaje za onim mecom sa Madjarima, jer sam ubedjen da bi prosli Island i ko zna sta bi bilo sa Svedjanima. mogli su i bolje i gore.

3
Ivanovic i Jankovic. nemam sta mnogo da dodam.
Odbojkasi i Odbojkasice. odigrali su ispod svojih mogucnosti i to je problem. obicno oni nikad nisu kiksali, pa me zanimaju razlozi ovako losih rezultata.

2
Troicki i Zimonjic. opet nemam neki komentar, u odnosu na formu u kojoj se nalaze vec duze vreme i nisu bili losi.
Sekaricka. otisla je na rekordnu 7. olimpijadu i na tome joj svaka cast, ali je rezultat za kritiku.
silni veslaci koji su kalkulisali i veslali neka d finala.
Higl, Lendjer i ostali plivaci. mogli su i morali bolje.

1
oni silni turistitm koji su otisli i nisu ni do rezultata dosli. bracni par Topic, bucko Karakasevic, oni trkaci i hodaci, raznorazni bacaci. budi Bob sa nama kakvi smo bili k'o cirkus :krsti: pa ako nista mozes trku zavrsiti, mozes skociti metar u dalj, mozes doci do nekog rezultata. tu jos treba napomenuti i Mikeca i Mirosavljeva od kojih se ocekivala medalja, a oni se tukli sa komsijama dok su se drugi pripremali.

neke sam verovatno i zaboravio. sve u svemu kakva smo drzava i 3 medalje nam je previse i bez pravilnog rada nema ni rezultata. slusao sam Sapica koji je pricao da hoce u NB da gradi Olimpijski centar i to je definitivno neki pocetak.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Tegi » 13 Aug 2012, 16:16

Velja je zasluzio cistu peticu. Odbojkasice keca, oko ostalog se slazem.
Spanovicka po meni 3+.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Petko019 » 13 Aug 2012, 16:35

Slazem se za Velju da je zasluzio 5 a odbojkasi i odbojkasice nisu zasluzili trojke vec verovatno ciste jedinice, ostalo se uglavnom slazem. :okk:
"Spasa nam nema, propasti nećemo"
Petko019

Postby Felipao » 13 Aug 2012, 16:42

Hudini ih rasporedio po ucinku,sa te strane se slazem.Ali ako uvedemo kriterijum koja su bila ocekivanja,Djokovic ne moze dobiti 3+,odbojkasice mogu dobiti samo cistog keca,odbojkashi i rukometashi neke dvojke.A Stjepanovic mora dobiti pet jer se od njega nije ocekivalo ni da prodje prve kvalifikacije.BTW nemash Gerasimenka,Draganu Gladovic i boksera :)
Felipao

Postby Houdini » 13 Aug 2012, 17:47

nisam po ucinku. sta bi ti dao Djokovicu?

Stjepanovic po mojim kriterijumima za 6. mesto nikako ne moze da dobije 5 i bude recimo bolje plasiran od vaterpolista koji su uzeli medalju. jedino ako sam se zajebao za Velju pa je on uzeo medalju :unsure:

i Kolasinac je bio 7. pa niko ne kuka kako i on treba da uzme cistu peticu :biggrin:

za ove sto nisam stavio moram da priznam da nikad nisam ni cuo :beyond:

edit: mozda sam odbojkasima i icama dao malo bolju ocenu, ali to je iz razloga sto su oni uvek davali maksimum do ovih igara
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

PreviousNext

Return to London 2012