Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby AirBall » 28 Aug 2012, 23:49

Za mene je misterija kako Krstic koji svakom evroligasu moze bez problema da natrpa 20 poena za 25 minuta u igri Izraelu bez ijednog jedinog centra je postigao samo 9 poena...

Tesko da tu Duda moze biti odgovoran...

Slazem se za sve argumente koje si izneo, ali je ovo jednostavno matematicki vrlo tesko izvodljivo...

I da, nakon vecerasnje utakmice sam siguran da nam je citava kosarka na nivou Milenka Tepica... To nam je postao standard...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Talicni Tom » 28 Aug 2012, 23:55

Daj da se nekako ušunjamo na prvenstvo pa da se nadamo da će nam pasti neki igrač sa neba pa da djelujemo iole ozbiljnije.
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby mali_buda » 29 Aug 2012, 01:11

Ne mogu da verujem kako su nas razbili u ofanzivnom skoku :krsti:

Rasic opet imao "ono" vece, kad god nam je trebala trojka da se potpuno vratimo u igru, on je, iako sam na sutu, promasivao...

"Nesto je trulo u drzavi Danskoj" i vrlo lako moze da se desi slican scenario i u Estoniji... CG je tamo dobila i iz razloga jer domaci nisu mogli vola da pogode, a uglavnom se oslanjaju na sut spolja... Imam neki osecaj da ce da ih krene protiv nas, kakvi smo mi maleri...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Nikola » 29 Aug 2012, 02:26

AirBall wrote:Za mene je misterija kako Krstic koji svakom evroligasu moze bez problema da natrpa 20 poena za 25 minuta u igri Izraelu bez ijednog jedinog centra je postigao samo 9 poena...

Tesko da tu Duda moze biti odgovoran...

Krstic je na pocetku par puta ostao sam da igra jedan na jedan protiv Tyusa i sve je promasio (jedino sto je i uhvatio par loptu u napadu), tesko da tu Duda moze nesto da uradi. O odbrani i da ne pricamo, mi ne mozemo da branimo nista - u preuzimanju uvek ili kasnimo ili dvojica krenu na jednog, a drugi ostane sam ili neko treci posle tih akcija utrci sam pod kos...strasno. To je stvar discipline i znanja, a ne trenera, a ja se i dalje tesim da je vise do ovog prvog mada vise nisam siguran. Dudi najvise zameram sto je dozvolio da uletimo u jurnjavu i divljanje sa njima. Nama su skok i fizicke predispozicije najslabija tacka, a dozvolili smo da igramo ono sto Izraelcima najvise odgovara.
Savanovic je tu u najvecem kanalu. Njemu vise ni sut nije ostao
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Milutinov Tata » 29 Aug 2012, 03:32

Ako je ovo zaista najbolje sto imamo od igraca, a Ivkovic ocito ne moze od njih da napravi tim ili izvuce maksimum, onda dolazimo do situacije ili ili, a zna se ko tu strada. Ne spori niko njegovu strucnost i kvalitet, ali nekada jednostavno ne ide i nesto mora da se menja. Mozda bi neko drugi na klupi mogao da prodrma reprezentaciju na EP (ako se plasiramo :roll: ). Nema one energije iz kvalifikacija 2008 ili sa EP i SP, mi licimo na bezidejnu druzinu i sto je najgore bezvoljnu. Svakako da bi Novica doneo nesto ratnickog duha, ali on je samo jedan igrac koji ne pravi veliku razliku, a i pitanje je u kakvom je stanju posle svega. Meni je neshavtljivo da se ne borimo, ako treba i pobijemo, kada vec na suvi kvalitet ne mozemo da igramo.

Mi u CG moramo dobiti kako znamo i umemo, da bi u poslednja dva meca usli opusteniji, jer ova ekipa je pokazala da pod pritiskom ne zna da igra.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby jabukamen » 29 Aug 2012, 04:42

Kad su prosirili broj ucesnika evropskog na 24 to je izazvalo smeh jer je to znacilo da tamo nece ucestvovati samo onaj ko ne zeli da igra. Sada je nama pocelo goreti pod nogama.

Imamo grupu momaka netalentovanih za napad koji svoj nedostatak talenta ne nadoknadjuju kidanjem u odbrani. Nemamo suvi kvalitet, a ni atmosfera nam nije na bogzna kakvom nivou. Nemamo za sta da se uhvatimo.

Dudi se moze zameriti sto previse veruje pojedinim igracima koji to ne zasluzuju ni igrama u timovima ni u reprezentaciji, ali ruku na srce nema ni neku alternativu. Kosarka nam ide stopama rukometa.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Postby MilosRS » 29 Aug 2012, 07:22

Jbt, ovi su nas razbili. Fuckin' Izrael!!!
Ne pamtim da smo ikad igrali losiju odbranu. Ovi "specijalci" Tepic i Paunic nisu igrali nista bolju odbranu od Tea i Andjusica. I na ostalim pozicijama promaja.
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby VMJunior » 29 Aug 2012, 08:14

Sigurno je da iznenadjuje ovako visok poraz ali zaista ne znam zasto se cudite uopste porazu od Izraela? :dunno:
Imaju 3 igraca koja mogu da igraju u bilo kojoj reprezentaciji u Evropi ili timu i njih trojica su nam ubacili oko 65 poena ja mislim.

Ok,sigurno je da je kvalitet na nasoj strani,ali nije bas ni Izrael amaterski tim.
Imati u kosarci 3 odlicna igraca na evropskom nivou,pa tu ozbilljni treneri mogu mala cuda da naprave.
VMJunior

Postby nolinjo » 29 Aug 2012, 09:46

VMJunior wrote:Sigurno je da iznenadjuje ovako visok poraz ali zaista ne znam zasto se cudite uopste porazu od Izraela? :dunno:
Imaju 3 igraca koja mogu da igraju u bilo kojoj reprezentaciji u Evropi ili timu i njih trojica su nam ubacili oko 65 poena ja mislim.

Ok,sigurno je da je kvalitet na nasoj strani,ali nije bas ni Izrael amaterski tim.
Imati u kosarci 3 odlicna igraca na evropskom nivou,pa tu ozbilljni treneri mogu mala cuda da naprave.

e nemoj da se kurcis sto si ufatio keca na 3.1 :P pizdo jedna ti kao neki patriota :laugh:

pazi pogledas im ta tri najbolja igraca i oces da se smejes kolko ne znaju ,pogledas kaspija i kazes sebi zali boze sto ja nemam 205 sad bi igrao u nba :crybaby: ili pogledas tehniku elijahu-a i kazes boze gde je on ucio da baca loptu ,na kosarkaskom terenu ispred Doma u Obrenovcu ljudi bi mu se smejali ,amateri bacaju bolje lopte
a onajon kako ga ja zovem ,on je tek posebna prica
do pre 2 godine niko nie ni znao da taj isti postoji a sad nam odrzao cas basketa ali realno ,mali zvrk nie los al brate jebem mu mater ako je on igrac

tj za nase jeste ali to je druga prica

inace video sam brata milenka ,jesmo izgubili tekmu al smo dobili milenka (i zakucali rasica na klupu :biggrin: )
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby VMJunior » 29 Aug 2012, 10:04

nolinjo wrote:[
e nemoj da se kurcis sto si ufatio keca na 3.1 :P pizdo jedna ti kao neki patriota :laugh:

pazi pogledas im ta tri najbolja igraca i oces da se smejes kolko ne znaju ,pogledas kaspija i kazes sebi zali boze sto ja nemam 205 sad bi igrao u nba :crybaby: ili pogledas tehniku elijahu-a i kazes boze gde je on ucio da baca loptu ,na kosarkaskom terenu ispred Doma u Obrenovcu ljudi bi mu se smejali ,amateri bacaju bolje lopte
a onajon kako ga ja zovem ,on je tek posebna prica
do pre 2 godine niko nie ni znao da taj isti postoji a sad nam odrzao cas basketa ali realno ,mali zvrk nie los al brate jebem mu mater ako je on igrac

tj za nase jeste ali to je druga prica

inace video sam brata milenka ,jesmo izgubili tekmu al smo dobili milenka (i zakucali rasica na klupu :biggrin: )

Pa dosta sam i ja bio budala...Od sad kad igraju nasi imam win-win situaciju,ako pobede-super,ako ne pobede-bar pare da uzmem.

Ja ti kazem da su oni za evropski nivo 3 odlicna igraca,a ne znam da li ti mislis na NBA.
To sto za Ohajona niko nije znao do pre neku godinu ne znaci da decko nema pravo da napreduje i postane dobar igrac.
Za Tepica svi znamo evo vec 7-8 godina,vazio za biser ovo-ono,i evo dokle je dogurao...Nema ga nigde.
Ako njih trojica iz Izraela ne znaju, onda ja o kosarci blage veze nemam.
VMJunior

Postby Dugi » 29 Aug 2012, 10:26

Treba da doce novi trener umesto Dude,jednostavno tim vise nefunkcionise sa njime na celu i treba da se vidi da li ce otpisani i uvredjeni igrati kod nekog novog trenera koji dodje da vodi reprezentaciju.
Dugi

Postby roll with me » 29 Aug 2012, 14:32

Pogledajte nase procente za dva ili za tri, odigrali smo jednu losu utamicu a oni nece moci slicno da ponove, nije statistika sve ali se vidi kada imas los dan.Ne mozemo da ocekujemo uvek konstantnu igru ovog tima, nisu igraci ni u formi kakvu od nih ocekujemo.Sutirali smo 7/27 za tri poena, previse smo trazlili sut spolja a nista nismo pogodili.

Statistika
Partizan se voli za druge se navija!!!
roll with me

Postby nolinjo » 29 Aug 2012, 14:41

to je iz jednog jedinog razloga krle nije uspostavio dominaciju dole ,a mi smo konstatno gubili i hteli smo sto pre da se vratimo u igru
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby ofkovac » 30 Aug 2012, 09:24

roll with me wrote:Pogledajte nase procente za dva ili za tri, odigrali smo jednu losu utamicu a oni nece moci slicno da ponove, nije statistika sve ali se vidi kada imas los dan.Ne mozemo da ocekujemo uvek konstantnu igru ovog tima, nisu igraci ni u formi kakvu od nih ocekujemo.Sutirali smo 7/27 za tri poena, previse smo trazlili sut spolja a nista nismo pogodili.

Statistika

ne radi se o procentu suta, statistici, picke materine, radi se da nemamo jebenu igru, nemamo zelju da gazimo, da je 80% igraca van svake forme, meni se ne svidja ni kako smo igrali protiv slovacke iako smo dobili 20 razlike, i ta razlika je dosla jer je u 2/4 uslo sve sto smo bacili na kos, ali lopte su se gubile na nivou kosarkaske lige srbije, teo, savan, i ne znam ko jos, to nasa reprezentacija NE SME da dozvoli...bas protiv estonije sredinom 3/4 se jasno culo sta se prica dok je time out, duda im kaze da je hala puna i da pred takvom publikom mi moramo da dobijemo preostale dve cetvrtine, i bilmezi dozvole estoncima da dobiju 4/4, znaci da se ne postuje ono sto trener zahteva, a tu se svaka prica oko jedinstva i dobre atmosfere zavrsava...
ofkovac

Postby ofkovac » 30 Aug 2012, 11:56

da li neko zna koja dva igraca veceras ne igraju?
ofkovac

PreviousNext

Return to Reprezentacije