VMJunior wrote:Sigurno je da iznenadjuje ovako visok poraz ali zaista ne znam zasto se cudite uopste porazu od Izraela?
Imaju 3 igraca koja mogu da igraju u bilo kojoj reprezentaciji u Evropi ili timu i njih trojica su nam ubacili oko 65 poena ja mislim.
Ok,sigurno je da je kvalitet na nasoj strani,ali nije bas ni Izrael amaterski tim.
Imati u kosarci 3 odlicna igraca na evropskom nivou,pa tu ozbilljni treneri mogu mala cuda da naprave.
e nemoj da se kurcis sto si ufatio keca na 3.1

pizdo jedna ti kao neki patriota
pazi pogledas im ta tri najbolja igraca i oces da se smejes kolko ne znaju ,pogledas kaspija i kazes sebi zali boze sto ja nemam 205 sad bi igrao u nba

ili pogledas tehniku elijahu-a i kazes boze gde je on ucio da baca loptu ,na kosarkaskom terenu ispred Doma u Obrenovcu ljudi bi mu se smejali ,amateri bacaju bolje lopte
a onajon kako ga ja zovem ,on je tek posebna prica
do pre 2 godine niko nie ni znao da taj isti postoji a sad nam odrzao cas basketa ali realno ,mali zvrk nie los al brate jebem mu mater ako je on igrac
tj za nase jeste ali to je druga prica
inace video sam brata milenka ,jesmo izgubili tekmu al smo dobili milenka (i zakucali rasica na klupu

)