Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Блок_64 » 08 Sep 2012, 21:02

kezman wrote:
Блок_64 wrote:
kezman wrote:ljudi ne dirajte momke nisu oni krivi nemamo sistem imamo talente i to su odlicni momci ...

dok god Djurici Covici Vucici Djilasi budu vedrili i oblacili nasim sportom Estonije ce za nas biti dzinovi ...

Pa oni su drzavu doveli ispod Estonije a nece jednu prelepu igru zvanu kosarka ili fudbal ...

ja o tome pisem ovde mesecima :tambura:

Управу си треба да на место анђушића убацимо човића на место тепића да убацимо ђиласа а ђурић би сигурно добро заменио Савановића.Вучић још није нинакаквом списку па не би требало ни да се сам нуди.Човече ти си толико обојен неком мржњом ја сам сигуран да си члан форума где се рецимо пише о временској прогнози да би ти и за кишу која пада три дана кривио баш човића.На некој другој теми можемо да причамо шта је и колико је он дао кашарци а колико нису дали оне у које ти верујеш овде не овде је тема репрезентација ако не навијаш за њу немој ни да се спрдаш са истом.

Не сећам се када смо се последњи пут бавили комбинацијом е ако победимо ми овога а они овога ми пролазимо даље,јеботе нашта смо спали.Пишемо овде о лошим играма неких играча па на првом месту миленка тепића играча коме је можда место у емсији ја имам таленат а не у репрезентацији,или о шарлатану теодосићу који може да да кош када год хоће само што ето у репрезантацији неће,о рашићу који је ту ни он сам не зна зашто...о штимцу,паунићу....па јесу ли они криви што су ту.Сигурно се нико од њих није сам позвао у репрезентацију решен да нам сјебе и ово мало наших патриотских живаца што нам је остало.Погледајте још једном задњу четвртину и погледајте до 11 секунди пре краја колико је магистар кошарке душан ивковић имао измена а при томе терао играче да играју пресинг и погледајте када је узео тајм и размислите колико би измена у том периоду имао Светислав или Душан.

Овим момцима треба дати пуну подршку у пиониру да победе израел да се пласирамо за ту словенију па после нека лете главе ако треба да лете.

majstore ja ne mrzim nikog nemam pojma koji problem imas al znam dosta momaka koji i dan danas placaju tom Covicu 11 000 eura skolarine i ima ih dosta mnogi su ti nepoznati i bice svima a ima ih ohoho i davali su 4X11 000 eura ... Znam da je Covic dosta toga dao pored ovih 11 000 od sujete do mrznje preko Molten lopti do pljuvanja po hali ... znam da je moderan roblovlasnik i znam da je zli mali sujetni moralni patuljak ...
a sutra ce biti bas lep dan pa prosetaj malo aka vremenske prognoze :biggrin:

Jel neko tera te momke da plate skolarinu od 11 000 evra,jel im covic prislonio pistolj na celo.Koliko kosta skolarina u nekoj drugoj skoli i sta se dobija za te pare.Koliko je skolarina u zvezdinoj ili partizanovoj skoli.A da izvini nemamo je ni mi ni vi.
Kad smo kod para koliko kosta mesecno treniranje u kk partizan za recimo dete pionirskog uzrasta.Hoces da ti ja kazem koliko pa da shvatis sta znaci biti robovlasnik.
Covece tema je reprezentacija Srbije ne nebojsa covic.
АВАНГАРДА-ФОРУМ ГРОБАРА СВИХ БОЈА

Не јебе леп него Боби.
Блок_64

Postby Alonzo » 08 Sep 2012, 21:05

Bravo Proctore.

Ja sam slicno nesto racunao oko treceg mesta u drugim grupama - pa sam zato i napisao da idemo sigurno dalje ako dobijemo Israel.

Treba napraviti paklenu atmosferu. Moramo da udjemo maximalno spremni i motivisani i uz podrsku navijaca - bice sve mnogo lakse.
Alonzo

Postby Spursfan » 08 Sep 2012, 21:08

Alonzo wrote:Bravo Proctore.

Ja sam slicno nesto racunao oko treceg mesta u drugim grupama - pa sam zato i napisao da idemo sigurno dalje ako dobijemo Israel.

Treba napraviti paklenu atmosferu. Moramo da udjemo maximalno spremni i motivisani i uz podrsku navijaca - bice sve mnogo lakse.

ma kakva paklena atmosfera nisu zasluzili ni 100 gledalaca...Dok Djile, Toma, Roga ne odu nema nama izlecenja,cisto znam iz privatnog zivota kakav je covek ovaj zuti
Ohajon triple dobule ostvario 8-)
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby kezman » 08 Sep 2012, 21:12

Блок_64 wrote:
kezman wrote:
Блок_64 wrote:
kezman wrote:ljudi ne dirajte momke nisu oni krivi nemamo sistem imamo talente i to su odlicni momci ...

dok god Djurici Covici Vucici Djilasi budu vedrili i oblacili nasim sportom Estonije ce za nas biti dzinovi ...

Pa oni su drzavu doveli ispod Estonije a nece jednu prelepu igru zvanu kosarka ili fudbal ...

ja o tome pisem ovde mesecima :tambura:

Управу си треба да на место анђушића убацимо човића на место тепића да убацимо ђиласа а ђурић би сигурно добро заменио Савановића.Вучић још није нинакаквом списку па не би требало ни да се сам нуди.Човече ти си толико обојен неком мржњом ја сам сигуран да си члан форума где се рецимо пише о временској прогнози да би ти и за кишу која пада три дана кривио баш човића.На некој другој теми можемо да причамо шта је и колико је он дао кашарци а колико нису дали оне у које ти верујеш овде не овде је тема репрезентација ако не навијаш за њу немој ни да се спрдаш са истом.

Не сећам се када смо се последњи пут бавили комбинацијом е ако победимо ми овога а они овога ми пролазимо даље,јеботе нашта смо спали.Пишемо овде о лошим играма неких играча па на првом месту миленка тепића играча коме је можда место у емсији ја имам таленат а не у репрезентацији,или о шарлатану теодосићу који може да да кош када год хоће само што ето у репрезантацији неће,о рашићу који је ту ни он сам не зна зашто...о штимцу,паунићу....па јесу ли они криви што су ту.Сигурно се нико од њих није сам позвао у репрезентацију решен да нам сјебе и ово мало наших патриотских живаца што нам је остало.Погледајте још једном задњу четвртину и погледајте до 11 секунди пре краја колико је магистар кошарке душан ивковић имао измена а при томе терао играче да играју пресинг и погледајте када је узео тајм и размислите колико би измена у том периоду имао Светислав или Душан.

Овим момцима треба дати пуну подршку у пиониру да победе израел да се пласирамо за ту словенију па после нека лете главе ако треба да лете.

majstore ja ne mrzim nikog nemam pojma koji problem imas al znam dosta momaka koji i dan danas placaju tom Covicu 11 000 eura skolarine i ima ih dosta mnogi su ti nepoznati i bice svima a ima ih ohoho i davali su 4X11 000 eura ... Znam da je Covic dosta toga dao pored ovih 11 000 od sujete do mrznje preko Molten lopti do pljuvanja po hali ... znam da je moderan roblovlasnik i znam da je zli mali sujetni moralni patuljak ...
a sutra ce biti bas lep dan pa prosetaj malo aka vremenske prognoze :biggrin:

Jel neko tera te momke da plate skolarinu od 11 000 evra,jel im covic prislonio pistolj na celo.Koliko kosta skolarina u nekoj drugoj skoli i sta se dobija za te pare.Koliko je skolarina u zvezdinoj ili partizanovoj skoli.A da izvini nemamo je ni mi ni vi.
Kad smo kod para koliko kosta mesecno treniranje u kk partizan za recimo dete pionirskog uzrasta.Hoces da ti ja kazem koliko pa da shvatis sta znaci biti robovlasnik.
Covece tema je reprezentacija Srbije ne nebojsa covic.

naravno da ih tera jel nemaju kud . Naravno da je tema i Covic jel i on je jedan od uzroka propasti srpske kosrake . Ta politika koja mu je dozvolila da uzima i potpisuje igrace od Cacka preko Nisa i ostalih svojih kampova da potpisuje po 300 dece da i koliko upropasti i samo neki od njih mu donesu profit ...
Ako mu je koncept bio dobar sto je od njega odustao nego je kupio zvezdu .--- O njemu moze da pise Bosko Djokic koji ima vece zaluge za srpsku kosaraku nego sto ce patuljak ikad imati ili Djurovic koji je vise uradio ua klub za koji navijas nego sto ce patuljak kojeg branis ikada da uradi ...

znam koliko je skupo u kk partizan verujm i ja sam sokiran koji su to robovlasnici :biggrin:
Last edited by kezman on 08 Sep 2012, 21:17, edited 1 time in total.
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Cvele » 08 Sep 2012, 21:12

Kakve su sanse da Kuzmic i Todorovic zaigraju za nasu reprezentaciju?
Cvele

Postby Блок_64 » 08 Sep 2012, 21:12

Spursfan wrote:
Alonzo wrote:Bravo Proctore.

ma kakva paklena atmosfera nisu zasluzili ni 100 gledalaca...Dok Djile, Toma, Roga ne odu nema nama izlecenja,cisto znam iz privatnog zivota kakav je covek ovaj zuti
Ohajon triple dobule ostvario 8-)

Ми смо ту да помогнемо играчима да се пласирају а они (ђиле,тома рога,мислим да си их тим редоследом набројао) знају шта им је чинити ако се не пласирамо.А знаш и сам да ако не победе израел у пуном пиониру шта ће се дешавати.
АВАНГАРДА-ФОРУМ ГРОБАРА СВИХ БОЈА

Не јебе леп него Боби.
Блок_64

Postby Spursfan » 08 Sep 2012, 21:13

Cvele wrote:Kakve su sanse da Kuzmic i Todorovic zaigraju za nasu reprezentaciju?

kuzmic valjda igra za BIH

mada iskreno ja bih vise voleo da vidim Nastica iz mlade i jankovica,kao i Salica mada je on jos uvek mlad
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Tegi » 08 Sep 2012, 21:14

Spursfan wrote:
Cvele wrote:Kakve su sanse da Kuzmic i Todorovic zaigraju za nasu reprezentaciju?

kuzmic valjda igra za BIH

mada iskreno ja bih vise voleo da vidim Nastica iz mlade i jankovica,kao i Salica mada je on jos uvek mlad

Ne igra. Pozvan je, ali je preskocio reprezentativne akcije.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Alonzo » 08 Sep 2012, 21:17

Podrska obavezno.

Izrael bi protiv nas napravio pakao, red je da to i mi ucinimo njima.

I nije sada vreme za hate mode.

Sve ce stati u toj jednoj tekmi. Ne idemo na EP i na SP ako ne odemo dalje. Da li to znaci da ne idemo i na OI -> pojma nemam, ali mi i to deluje povezano.
Alonzo

Postby -Denny- » 08 Sep 2012, 21:26

Alonzo wrote:Podrska obavezno.

Sve ce stati u toj jednoj tekmi. Ne idemo na EP i na SP ako ne odemo dalje. Da li to znaci da ne idemo i na OI -> pojma nemam, ali mi i to deluje povezano.

Ne, posle SP-a dolazi jos jedno EP na kojem se bori za OL, da se gleda samo SP mi bili na OL kao cetvrti na svetu ...
-Denny-

Postby Spursfan » 08 Sep 2012, 21:28

Pa da EP na svake dve godine onda je to 2015 a SP na svake cetiri onda je to 2014 i OI 2016
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Alonzo » 08 Sep 2012, 21:29

-Denny- wrote:
Alonzo wrote:Podrska obavezno.

Ne, posle SP-a dolazi jos jedno EP na kojem se bori za OL, da se gleda samo SP mi bili na OL kao cetvrti na svetu ...

Ok...ja sam onda racunao da ce se EP igrati na svake 4 godine, jer ocekujem tu promenu.

Isto tako ocekujem da se OI prosiri na 16 reprezentacija.

Uglavnom...ako izgubimo -> ne idemo na dva velika takmicenja.
Alonzo

Postby AirBall » 08 Sep 2012, 21:31

Alonzo wrote:Isto tako ocekujem da se OI prosiri na 16 reprezentacija.

Nema sanse da se tako nesto dogodi, jer je sistem 12 reprezentacija u vecini ekipnih sportova na Olimpijadi (kosarka, rukomet, vaterpolo, odbojka)... 2 grupe po 6, prva 4 prolaze i onda sistem eliminacije od 1/4 finala...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby -Denny- » 08 Sep 2012, 21:33

Mozda dodje do promene posle 2015 godine i EP-a u Ukrajni... viza za sledecu Olimpijadu ce se traziti u Ukrajni
-Denny-

Postby Unexpected » 08 Sep 2012, 21:36

subota 8.09.2012 | 22:29
Ivković: Estonski tim je bio bolji
Izvor. B92, zvanični sajt | UŽ

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković je posle poraza od Estonije (88:81) rekao da su Estonci odigrali u visokom ritmu celu utakmicu.

"Selekcija Estonije je igrala u visokom ritmu svih 40 minuta i gotovo nijednog trenutka nije posustajala. Znali smo da im je šut za tri poena najjače oružje. Šutirali su 31% iza linije 6,75m i imali 12 ofanzivnih skokova što im je daleko najbolje ostvarenje u dosadašnjem toku kvalifikacija", rekao je Ivković.

Selektor Srbije je istakao da su srpski košarkaši u drugom poluvremenu igrali u odbrani ispod nivoa, ali da su Estonci zasluženo pobedili.

"U drugom poluvremenu odigrali smo u fazi odbrane ispod očekivanog nivoa. Takođe, koncentracija nam nije bila dobra, ali ponavljam još jednom estonski tim je bio bolji i zasluženo stigao do pobede."

Milenko Tepić je uveren u plasman na Evropsko prvenstvo.

"Utakmica protiv Izraela je krucijalna. Tako ćemo je shvatiti, uložićemo poslednji atom energije, odigrati kolektivno i uveren sam plasirati se na Evropsko prvenstvo."
The End.
Unexpected

PreviousNext

Return to Reprezentacije