by kezman » 08 Sep 2012, 21:12
Блок_64 wrote:kezman wrote:Блок_64 wrote:kezman wrote:ljudi ne dirajte momke nisu oni krivi nemamo sistem imamo talente i to su odlicni momci ...
dok god Djurici Covici Vucici Djilasi budu vedrili i oblacili nasim sportom Estonije ce za nas biti dzinovi ...
Pa oni su drzavu doveli ispod Estonije a nece jednu prelepu igru zvanu kosarka ili fudbal ...
ja o tome pisem ovde mesecima

Управу си треба да на место анђушића убацимо човића на место тепића да убацимо ђиласа а ђурић би сигурно добро заменио Савановића.Вучић још није нинакаквом списку па не би требало ни да се сам нуди.Човече ти си толико обојен неком мржњом ја сам сигуран да си члан форума где се рецимо пише о временској прогнози да би ти и за кишу која пада три дана кривио баш човића.На некој другој теми можемо да причамо шта је и колико је он дао кашарци а колико нису дали оне у које ти верујеш овде не овде је тема репрезентација ако не навијаш за њу немој ни да се спрдаш са истом.
Не сећам се када смо се последњи пут бавили комбинацијом е ако победимо ми овога а они овога ми пролазимо даље,јеботе нашта смо спали.Пишемо овде о лошим играма неких играча па на првом месту миленка тепића играча коме је можда место у емсији ја имам таленат а не у репрезентацији,или о шарлатану теодосићу који може да да кош када год хоће само што ето у репрезантацији неће,о рашићу који је ту ни он сам не зна зашто...о штимцу,паунићу....па јесу ли они криви што су ту.Сигурно се нико од њих није сам позвао у репрезентацију решен да нам сјебе и ово мало наших патриотских живаца што нам је остало.Погледајте још једном задњу четвртину и погледајте до 11 секунди пре краја колико је магистар кошарке душан ивковић имао измена а при томе терао играче да играју пресинг и погледајте када је узео тајм и размислите колико би измена у том периоду имао Светислав или Душан.
Овим момцима треба дати пуну подршку у пиониру да победе израел да се пласирамо за ту словенију па после нека лете главе ако треба да лете.
majstore ja ne mrzim nikog nemam pojma koji problem imas al znam dosta momaka koji i dan danas placaju tom Covicu 11 000 eura skolarine i ima ih dosta mnogi su ti nepoznati i bice svima a ima ih ohoho i davali su 4X11 000 eura ... Znam da je Covic dosta toga dao pored ovih 11 000 od sujete do mrznje preko Molten lopti do pljuvanja po hali ... znam da je moderan roblovlasnik i znam da je zli mali sujetni moralni patuljak ...
a sutra ce biti bas lep dan pa prosetaj malo aka vremenske prognoze

Jel neko tera te momke da plate skolarinu od 11 000 evra,jel im covic prislonio pistolj na celo.Koliko kosta skolarina u nekoj drugoj skoli i sta se dobija za te pare.Koliko je skolarina u zvezdinoj ili partizanovoj skoli.A da izvini nemamo je ni mi ni vi.
Kad smo kod para koliko kosta mesecno treniranje u kk partizan za recimo dete pionirskog uzrasta.Hoces da ti ja kazem koliko pa da shvatis sta znaci biti robovlasnik.
Covece tema je reprezentacija Srbije ne nebojsa covic.
naravno da ih tera jel nemaju kud . Naravno da je tema i Covic jel i on je jedan od uzroka propasti srpske kosrake . Ta politika koja mu je dozvolila da uzima i potpisuje igrace od Cacka preko Nisa i ostalih svojih kampova da potpisuje po 300 dece da i koliko upropasti i samo neki od njih mu donesu profit ...
Ako mu je koncept bio dobar sto je od njega odustao nego je kupio zvezdu .--- O njemu moze da pise Bosko Djokic koji ima vece zaluge za srpsku kosaraku nego sto ce patuljak ikad imati ili Djurovic koji je vise uradio ua klub za koji navijas nego sto ce patuljak kojeg branis ikada da uradi ...
znam koliko je skupo u kk partizan verujm i ja sam sokiran koji su to robovlasnici

Last edited by
kezman on 08 Sep 2012, 21:17, edited 1 time in total.
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,