Neozbiljni pesimista wrote:A zasto bi Partizan i Zvezda punili stadione u regionu, a ne u nasoj zemlji?
Zar ljudi iz Kragujevca ili Nisa ne zasluzuju da gledaju vecite?
Ljudi zaslužuju, ali da gledaju u svom mestu samo ako imaju klub koji igra dovoljno dobar fudbal. Ako ne, doviđenja, nije Beograd daleko, a gostuju Partizan i Zvezda i u drugim mestima. Sve drugo je pogrešno.
Kad bi slušali šta pišu novine i borci za administrativnu debeogradizaciju po kojima je nelogično da Beograd sa četvrtinom ukupnog stanovništva ima više od dva kluba u prvoj ligi, daleko bi dogurali, imali bi prvu ligu kao nekadašnju košarkašku sa 32 ekipe da se namire svi koji "zaslužuju" i da
Iz istih razloga smatram da je regionalna liga neperspektivna ideja ako iza sebe nema drugu regionalnu iz koje najbolji idu gore, a ne da neke države imaju administrativna mesta a da se drugima zakidaju mesta iako kvalitetom zaslužuju. (važi i za košarku)
Neozbiljni pesimista wrote:I pusti ti sta je bilo nekad...
Sad je druga klima, vise nismo u istoj zemlji i treba da gledamo svoje dupe...
Pa o tome se i radi, nekome ko navija za Radnički iz Niša ovo ne treba jer kad poslednjih skoro 30 godina ne mogu da naprave ozbiljnu ekipu, neće moći ni da uđu u još jače takmičenje. Ali meni koji gledam Partizan znači dana JNA gledam što bolje ekipe. Sve je to do svog dupeta, samo ne vidim zašto bi nečije bilo vrednije

delic665 wrote:Isto kao sto i veciti treba da gledaju svoje dupe, a ne da brinu o tome kako ce da pune stadione po ''fudbalskim centrima'', koje ce ionako puniti za vreme lige/kupa, kako ce vec to biti organizovano van regionalne, na utakmicama na kojima ce sve da prsti od prelepog fudbala i poteza fudbalskih majstora JSL.
Jebe se meni da li Partizan puni stadion Hajduka ili Spartaka, meni je bitno sta ce biti sa Partizanom, ko ce njegov stadion napuniti ? U konkurenciji kojih klubova ce njegovi mladi igraci napredovati ? U kojoj ligi ce imati vece sanse da napravi nesto normalno u Evropi ? E to mene zanima...
A ako oba Radnicka, Spartak, Napredak, Sloboda hoce da pune stadione, neka se potrude i izbore plasman u regionalnu i tacka.
Upravo to. Ko zasluži, neka igra.