Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Euroleague (www.euroleague.net)

Re: Euroleague (www.euroleague.net)

Postby AirBall » 13 Dec 2012, 00:55

A sta mislis o Sheldenu Williamsu, povredio se i Evtimov i nece igrati, Chalon nema resenja na unutrasnjim pozicijama, mozda ce morati jedno vreme da igra sa Schilbom na cetvorci, ili sa dve petice...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby kondor » 13 Dec 2012, 00:59

Izbacio sam ga iz svih ekipa :D nemam srece s njim. Proslo kolo je trebalo da pokida preko 30, trener ga ne uvodi. Mirotica ubacujem umjesto njega, nema podbacaj na svom terenu ove godine, pustio sam brojke da igraju umjesto mene :D

Izbacujem i Schilba iz nekih ekipa, a stavljam Seibutisa, ne mogu da razmisljam kome ce se igrati.
kondor

Postby AirBall » 13 Dec 2012, 01:04

Najblizi sam varijanti...

Teodosic
McCalebb umesto Farmara

Nocioni
Schilb
Spanoulis
Nachbar umesto Hairstona

Khryapa
Eliyahu umesto Sheldena Williamsa
Bouroussis
Mirotic

Sta mislis o ovoj ekipi...
AirBall

Postby kondor » 13 Dec 2012, 01:12

Dobra ekipa, mozda Lampe da bi mogao uskociti. Nije ni Eliyahu losa opcija, forsira ga Blatt u zadnje vrijeme, i igrac je koga nema puno timova, taman za rizik. Borcetu ne vjerujem dok ne stabilizuje igru, ali dobra opcija jer moras progurati Nachbara.

Ne znam sta uraditi sa Schilbom, vjerujem da ga svi imaju, pa cu ici na varijantu pukovnik ili pokojnik.
kondor

Postby AirBall » 13 Dec 2012, 01:17

Pa sto se McCalebba tice nisam ni ja siguran, ali igram sa samo 604 kredita i nemam veliki izbor... Razmisljam nesto da je vratio minutazu, igra u poslednje vreme po 30 minuta, cinjenica je da ne moze da se sastavi, ali je to ipak Bo, dok s druge strane Cantu nakon povrede Smitha nema pravog pleja, igra im Tabu kome to nije maticna pozicija i Mazzarino koji kao Pera Bozic samo prenese loptu okrenut dupetom protivnickom igracu... :D

Sto se Eliyahua tice, em nemam kredita, em sam primetio da Blatt vrlo malo rotira visoke igrace, jer ne racuna na Shermadinija i na Canera Medleya pa vrti Jamesa, Eliyahua i Thomasa do besvesti...

Pnini je suspendovan, Smith ima mononukleozu tako da nemaju ni trojke, izgleda da Eliyahuu ne gine 30 minuta, ako je sve OK, a Alba nije nesto narocito, posebno su im cetvorke kriticne, a ovi kad igraju u Yad Eliyahuu kao omamljeni su...

Sto se Nachbara tice ko ce ga cuvati, mi od cetvorki imamo samo Gordona, a on je dobar eventualno u reketu, Boki se stalno izvlaci, ako krene da nas trpa ne gine index 30...
AirBall

Postby kondor » 13 Dec 2012, 01:27

Najbolje plasirana oskudijeva sa kreditima, neka trenutna projekcija uz "prisilne" 3 izmjene.

Brown
Diamantidis

Langford
Nocioni
Spanoulis
Seibutis

Lucic
Bourousis
Krstic
Mirotic

Ostaje dilema da li vratiti Schilba, a mijenjati Lucica, ili San Emeterio na mjesto Nocionia, to cu rascistiti pred sami pocetak kao i uvijek :D

Gordon mi je bio u ovoj ekipi, a vidi ucinak za proslo kolo, ipak mu ne zamjeram, bio je tu kao neka talija :D
kondor

Postby AirBall » 13 Dec 2012, 01:35

Brown ce da razbija, ali ga mogu ubaciti u ekipu samo ako zamenim Hairstona sa Satoom, a toliko mi se bas ne rizikuje
AirBall

Postby kondor » 13 Dec 2012, 01:37

Sta mislis za Lucica, moze li do 15-ak?
kondor

Postby AirBall » 13 Dec 2012, 01:41

On igra znatno bolje EL, ali ja mu iskreno ne verujem... Citao sam Sport juce, kaze da mu je forma u padu, a nevezano za to, gledam sve utakmice Partizana u Pioniru i jasno je kao dan da su mu baterije pri kraju... On jeste lider ekipe i moze da odskoci, ali ga ni slucajno ne bih stavio u ekipu... Mozda zato sto navijam za Partizan pa me pobeda dovoljno cini srecnim i kompenzuje eventualni neuspeh u fantaziju... :D
AirBall

Postby kondor » 13 Dec 2012, 01:50

U tom slucaju ostavio bih Schilba, ali je problem sto nemam koga ubaciti umjesto Lucica, svi su preskupi osim Lampea i Mahalbasica. Mozda cu ostaviti Gordona, ako nista, bar donosi srecu, a valjda moze skupiti 10-12.

Prelomio sam. Kada ne znas hoces li jednog ili drugog, najbolje izbaci obojicu :D tako da su Lucic i Schilb odletili.

Brown
Dimantidis

Langford
Nachbar
Seibutis
Spanoulis

Bourousis
Mirotic
Krstic
Gordon
Last edited by kondor on 13 Dec 2012, 01:58, edited 1 time in total.
kondor

Postby AirBall » 13 Dec 2012, 01:55

Lorbek je odlican izbor za male pare, Barsa je popaljena da zavrsi 10-0, a Vorontsevich nije putovao tako da Khryapa nema zamenu
AirBall

Postby Baron » 13 Dec 2012, 01:58

Air, Kondor...dvojica su se tako smuvala hah :D :nisamja:
Baron

Postby kondor » 13 Dec 2012, 02:00

Nije ni Navarro los izbor, ali to cu u ove sirotinjske ekipe.

Ne mogu nikako da sklopim Bourousis-Krstic-Mirotic-Eliyahu

Lawrence, de mi reci koji je igrac 99% da ga izbacim :D
kondor

Postby licimur » 13 Dec 2012, 07:21

Braun
Teo

San Emeterio
Nocioni
Silb
Spanulis

Musli
Lucic
Mirotic
Lampej

Izbacio sam Tabua, Krleta i Dzejmsa a ubacio Nocionija, Lampeja i Mirotica. Imam trojicu iz Kahe, ali mislim da ce da se useru u Cedevitu tako da cu da rizikujem. Ostalo mi je 60 kredita u rezervi. Nisam hteo da rizikujem sa Krletom i Dzejmsom da izgubim mnogo kredita.
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby kondor » 13 Dec 2012, 15:28

U drugoj najboljoj Planinic, pojma nemam sta s njim. Ako bude igrao moze napraviti razliku, ne vjerujem da ce neko rizikovati s njim.
kondor

PreviousNext

Return to Fantasy igre