Pa sto se McCalebba tice nisam ni ja siguran, ali igram sa samo 604 kredita i nemam veliki izbor... Razmisljam nesto da je vratio minutazu, igra u poslednje vreme po 30 minuta, cinjenica je da ne moze da se sastavi, ali je to ipak Bo, dok s druge strane Cantu nakon povrede Smitha nema pravog pleja, igra im Tabu kome to nije maticna pozicija i Mazzarino koji kao Pera Bozic samo prenese loptu okrenut dupetom protivnickom igracu...

Sto se Eliyahua tice, em nemam kredita, em sam primetio da Blatt vrlo malo rotira visoke igrace, jer ne racuna na Shermadinija i na Canera Medleya pa vrti Jamesa, Eliyahua i Thomasa do besvesti...
Pnini je suspendovan, Smith ima mononukleozu tako da nemaju ni trojke, izgleda da Eliyahuu ne gine 30 minuta, ako je sve OK, a Alba nije nesto narocito, posebno su im cetvorke kriticne, a ovi kad igraju u Yad Eliyahuu kao omamljeni su...
Sto se Nachbara tice ko ce ga cuvati, mi od cetvorki imamo samo Gordona, a on je dobar eventualno u reketu, Boki se stalno izvlaci, ako krene da nas trpa ne gine index 30...