Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: KK Partizan 2012/13 - Déjà vu

Postby Oglala » 03 May 2013, 13:47

civor wrote:
Unexpected wrote:Niko nije pominjao EP, već pripreme.

Zvanje na pripreme je nista Jaramaz je prosle godine bio na pripremama toliko o potrebnom kvalitetu da bi te pozvali.Lucic je neophodan na EP a tip igraca kao Gagic nam je isto neophodan ali Gagic nije dovoljno napredovao da bi bio koristan

Jaramaz nije bio na pripremama, nego na predspisku za pripreme ako se dobro secam.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby DBraveZ » 03 May 2013, 13:50

zasto bi Paunic dobio mesto ispred Dragana ? Ako neko ima i jedan smislen argument neka obrazlozi.
Razocaracu se strasno ako tako Duda odluci.
Neko se zove Lovernj, a neko Dusko.
DBraveZ

Postby Baron » 03 May 2013, 13:52

Zbog starih ''zasluga''..Zasto je Bobi otisao an EP 2011, a nije nikako koristen ?

Uglavnom, cinjenica je da vi vec sada imate 2 reprezentativca i jos 3 potencijalna, dok mi nemamo nista (eventualno Savovic, ako ga papirilogija ne spreci) i Katic (ozbiljan sam, majke mi :D ) !

U tom smislu vasa sezona je uspesna, i meni to teze pada od izgubljene ABA lige..
Baron

Postby hehule » 03 May 2013, 13:53

Kako godine odmiču, naša reprenzetacija sve više kuburi sa centrima... Nemamo ni jednog kvalitetnog centra osim Krstića.. Nadam se da će Gagić biti uvršten na širi spisak reprenzetativaca, jer je pokazao da sa njim može da se radi i da ima mesta za napredak. Pominjali ste njegovo iskakanje na odbranu od pika koje radi odlicno. Takođe nadam se da će imenjak (Milutinov) za koju godinu biti prava zverka pod koševima. :D
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby Oglala » 03 May 2013, 13:57

DBraveZ wrote:zasto bi Paunic dobio mesto ispred Dragana ? Ako neko ima i jedan smislen argument neka obrazlozi.
Razocaracu se strasno ako tako Duda odluci.

Ono sto primecujem kod Dude je to da cesto neke igrace zove mimo kvalitetnijih resenja, jer oseca neki dug prema njima. Iz tog su razloga Paunic i Bobi isli na proslo prvenstvo (za Bobija Duda to cak i izjavio). Zbog toga verujem da ce pre Bobi uzeti mesto centra nego Musli ili Gagic. Koliko je to dobro, ne znam; znam samo da mi se to ne bi svidelo. Gagi je u prednosti nad Paunom i po Dudinoj racunici - vec je dvaput visio nakon priprema + bolji je za koplje u ovom trenutku.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby civor » 03 May 2013, 14:01

Koliki god da je dug Dude prema Paunicu oduzio ga je vise neka zove nekoga drugoga bilo koga
Baron je najveci kralj
civor

Postby Oglala » 03 May 2013, 14:08

civor wrote:Koliki god da je dug Dude prema Paunicu oduzio ga je vise neka zove nekoga drugoga bilo koga

Slazem se. Cini mi se da nece bas ni imati prostora za Paunica i sl. Iz mladjih kategorija dolaze bolji bekovi na kojima valja raditi ako im zelimo karijere koje nam nesto mogu doneti. Tu mislim na Micica i Bogdanovica + vec oprobani seniori Nedovic i Andjusic. Meni bi Micic i Neodvic dobili sansu ispred Paunica i Markovica, a Gagi/Bogdanovic ispred Tepica.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby CrniGuja » 03 May 2013, 14:19

Raoul Duke wrote:Мислим да је бољи био у прошлој сезони, тј. да није довољно напредовао ове. Потенцијал је показао на почетку кампање са репрезентацијом, док га повреда није омела. Ове сезоне је доста лутао са игром.

Ja ipak mislim da je bio prilicno konstantan, bilo je nekih oscilacija, ali sve u svemu on i Berta na trojci su super tandem.
CrniGuja

Postby DBraveZ » 03 May 2013, 14:20

Usli smo u diskusiju o reprezentaciji, ali i Tepic ne zasluzuje poziv, nikako.
Pa nije reprezentacija rehabilitacioni centar. Ako je smanjio novcane apetite i zeli da igra neka se vrati u KKP ili u Megu pa neka se razigrava jednu sezonu.
Stefan, Nedovic, Gagi, svi imaju prednost, a Bogdan da se pozove makar pripreme da prodje a mozda i nesto vise.
Neko se zove Lovernj, a neko Dusko.
DBraveZ

Postby MilosRS » 03 May 2013, 14:23

Kad smo vec krenuli o reprezentaciji, ajde ovdje cu.
Ne bih volio da se Musli ili Gagic nadju na pripremama. Ove godine ni jedan od njih ne bi doprinio vise od Stimca, a vise mogu da napreduju individulanim radom nego na pripremama.

S druge strane, Bogdan i DMB su dvije najbolje dvojke koje Srbija ima i ne vidim ni promil sanse da ne budu u 12 putnika, zajedno sa Lucicem.
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby BoleBarca » 03 May 2013, 14:30

Oglala wrote:
civor wrote:Koliki god da je dug Dude prema Paunicu oduzio ga je vise neka zove nekoga drugoga bilo koga

Slazem se. Cini mi se da nece bas ni imati prostora za Paunica i sl. Iz mladjih kategorija dolaze bolji bekovi na kojima valja raditi ako im zelimo karijere koje nam nesto mogu doneti. Tu mislim na Micica i Bogdanovica + vec oprobani seniori Nedovic i Andjusic. Meni bi Micic i Neodvic dobili sansu ispred Paunica i Markovica, a Gagi/Bogdanovic ispred Tepica.

Dobro sad bas, nemoj preterivati... Stefan iza sebe ima odlicnu sezonu, prvi je plej Valensije, ekipe koja je stigla do finala Euro-kupa i Kupa Kralja, i trenutno je 4 u Endesa ligi. A Markovic je imao itekako zapazenu ulogu u svim ovim rezultatima. Tako da mislim da je neozbiljno reci da bi Micic (kojeg izuzetno cenim kao igraca i nadam se da ce doci u CZ) mogao biti ispred Stefana. Plus to sto je Vasi ovo prva ozbiljnija sezona i da je odigrao samo 2-3 jake utakmice. Zajedno u timu da, ali da prvi izbaci iz tima drugog, nikako.
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby Oglala » 03 May 2013, 14:35

BoleBarca wrote:
Oglala wrote:

Dobro sad bas, nemoj preterivati... Stefan iza sebe ima odlicnu sezonu, prvi je plej Valensije, ekipe koja je stigla do finala Euro-kupa i Kupa Kralja, i trenutno je 4 u Endesa ligi. A Markovic je imao itekako zapazenu ulogu u svim ovim rezultatima. Tako da mislim da je neozbiljno reci da bi Micic (kojeg izuzetno cenim kao igraca i nadam se da ce doci u CZ) mogao biti ispred Stefana. Plus to sto je Vasi ovo prva ozbiljnija sezona i da je odigrao samo 2-3 jake utakmice. Zajedno u timu da, ali da prvi izbaci iz tima drugog, nikako.

Nemoj misliti da ne mislim kao ti kada je rec o Markovicu, ali ovo sto sam napisao je ono sto bih ja uradio. Zasto? Micic i Nedovic imaju daleko vece domete od Markovica koji je, ruku na srce, dosegao svoj zenit. Te domete mogu ostvariti jedino ako se sa njima radi sad, u protivnom cemo i njih izgubiti. Markovic u ovoj formi je koristan, pogotovo zbog svoje komplementarnosti sa Teodosicem; ali sta cemo kada vise ne bude u njoj?
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Re: Reprezentacija Srbije

Postby civor » 03 May 2013, 14:36

Ja se isto Markovica ne bih odrekao jer se dopunjava sa Teodosicem odlicno ali za Paunica i Tepica je valjda kraj vise
Baron je najveci kralj
civor

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Raoul Duke » 03 May 2013, 14:38

Марковић нам је један од битнијих играча у репрезентацији. Он је никада није ни био споран.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby BoleBarca » 03 May 2013, 14:48

Oglala wrote:
BoleBarca wrote:
Oglala wrote:

Nemoj misliti da ne mislim kao ti kada je rec o Markovicu, ali ovo sto sam napisao je ono sto bih ja uradio. Zasto? Micic i Nedovic imaju daleko vece domete od Markovica koji je, ruku na srce, dosegao svoj zenit. Te domete mogu ostvariti jedino ako se sa njima radi sad, u protivnom cemo i njih izgubiti. Markovic u ovoj formi je koristan, pogotovo zbog svoje komplementarnosti sa Teodosicem; ali sta cemo kada vise ne bude u njoj?

Naravno da se slazemo da su Nedovic i pogotovo Micic buducnost nase reprezentacije i da bi trebalo da bude mesta za njih barem na sirem spisku, ali ako zelimo rezultat mislim da je Markovic u ovom trenutku ispred njih i odlican drugi plej iza Teodosica, te da smo na toj poziciji zaista jaki, ako ne i najjaci gledajuci ostale pozicije u timu. Podrzavam onu teoriju da reprezentacija nije mesto za razigravanje igraca. Igrac treba prvo da se dokaze u klubu da bi imao sansu da zaigra za nacionalni tim. Najbolje bi bilo kada bi za svu trojicu bilo mesta ali mislim da ce jedan izvisiti, a nadam se da to nece biti Stefan.
Last edited by BoleBarca on 03 May 2013, 15:25, edited 1 time in total.
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

PreviousNext

Return to Reprezentacije