by BoleBarca » 03 May 2013, 14:48
Oglala wrote:BoleBarca wrote:Oglala wrote:civor wrote:Koliki god da je dug Dude prema Paunicu oduzio ga je vise neka zove nekoga drugoga bilo koga
Slazem se. Cini mi se da nece bas ni imati prostora za Paunica i sl. Iz mladjih kategorija dolaze bolji bekovi na kojima valja raditi ako im zelimo karijere koje nam nesto mogu doneti. Tu mislim na Micica i Bogdanovica + vec oprobani seniori Nedovic i Andjusic.
Meni bi Micic i Neodvic dobili sansu ispred Paunica i
Markovica, a Gagi/Bogdanovic ispred Tepica.
Dobro sad bas, nemoj preterivati... Stefan iza sebe ima odlicnu sezonu, prvi je plej Valensije, ekipe koja je stigla do finala Euro-kupa i Kupa Kralja, i trenutno je 4 u Endesa ligi. A Markovic je imao itekako zapazenu ulogu u svim ovim rezultatima. Tako da mislim da je neozbiljno reci da bi Micic (kojeg izuzetno cenim kao igraca i nadam se da ce doci u CZ) mogao biti ispred Stefana. Plus to sto je Vasi ovo prva ozbiljnija sezona i da je odigrao samo 2-3 jake utakmice. Zajedno u timu da, ali da prvi izbaci iz tima drugog, nikako.
Nemoj misliti da ne mislim kao ti kada je rec o Markovicu, ali ovo sto sam napisao je ono sto bih ja uradio. Zasto? Micic i Nedovic imaju daleko vece domete od Markovica koji je, ruku na srce, dosegao svoj zenit. Te domete mogu ostvariti jedino ako se sa njima radi
sad, u protivnom cemo i njih izgubiti. Markovic u ovoj formi je koristan, pogotovo zbog svoje komplementarnosti sa Teodosicem; ali sta cemo kada vise ne bude u njoj?
Naravno da se slazemo da su Nedovic i pogotovo Micic buducnost nase reprezentacije i da bi trebalo da bude mesta za njih barem na sirem spisku, ali ako zelimo rezultat mislim da je Markovic u ovom trenutku ispred njih i odlican drugi plej iza Teodosica, te da smo na toj poziciji zaista jaki, ako ne i najjaci gledajuci ostale pozicije u timu. Podrzavam onu teoriju da reprezentacija nije mesto za razigravanje igraca. Igrac treba prvo da se dokaze u klubu da bi imao sansu da zaigra za nacionalni tim. Najbolje bi bilo kada bi za svu trojicu bilo mesta ali mislim da ce jedan izvisiti, a nadam se da to nece biti Stefan.
Last edited by
BoleBarca on 03 May 2013, 15:25, edited 1 time in total.
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."