Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Tracy Rogers » 06 Jun 2013, 14:33

S kim sad zbunjen sam :D
Tracy Rogers

Postby Baron » 06 Jun 2013, 14:34

Tetovira se covek :D

Raduljica, i jos nisam skupio hrabrost da ga pitam za Dudu...
Baron

Postby Tracy Rogers » 06 Jun 2013, 14:36

Joj ne da mi se sad dolaziti tamo..stvarno sta ce on u BL?
Tracy Rogers

Postby kecman » 06 Jun 2013, 14:37

____ Dudo!

Pre par godina nije zvao Kecmana koji je bio u životnoj formi jer je star, a sada zove _____ katića :puke:

D-Milo je zaslužio ne da bude na širem spisku, nego da ide u Sloveniju, ali nema veze.. Uopšte mi se ne sviđa ovaj spisak..
Last edited by AirBall on 06 Jun 2013, 14:55, edited 1 time in total.
Reason: bez vredjanja
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby Napredpartizan » 06 Jun 2013, 14:39

kecman wrote:Pre par godina nije zvao Kecmana koji je bio u životnoj formi jer je star, a sada zove _____ katića :puke:

Ono sto je tada uradio Duletu je jako jadno. Pozvao ga na pripreme i 3-4 dana pre prvenstva mu se zahvalio. Bas je jadno ispalo, a zasluzio je pre mnogih da ode na to EP...
Napredpartizan

Postby Dare » 06 Jun 2013, 14:41

SRAMOTA što Gagi nije pozvan !

Kakav crni Dangubić . Velika nepravda je načinjena Draganu , igra odličnu sezonu .
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Baron » 06 Jun 2013, 14:59

Andjusic je visak, umesto njega je realno trebao upasti Tripko, ne znam po kojim zaslugama ga Duda zove..presedeo pola sezone, pola prosecan u Ita, dok je 3p cepao mrezice po Spaniji...
Baron

Postby Hezonja » 06 Jun 2013, 15:12

Tegi wrote:Batalite pricu o Misku. Sto nije pozvao Bobija? On treba da se proda odmah, a ne Vasa i Dangubic.

Place mi se zbog Gagija.
Bravo za nepozivanje Tepica, Pauna, Rasica i Keselja.

Mislim da su ova desetorica sigurni.

Teo, Stefan, Vasa
Bogdan, Nedovic
Micov, Lucic, Bjelica
Novica
Krstic

Izmedju Savana, Macvana i Ercega treba izabrati jednog i dvojicu izmedju Stimca, Raska, Muslija i Gagica.

Vasa nije uopste siguran i on 99% nece ici.AKo treba 3.plej to ce biti Nedovic.
Tripko pre Andjuse sigurno.
Hezonja

Postby Henry » 06 Jun 2013, 15:29

Dangubic, Bogdanovic, Andjusic, Katic, Gagic :krsti:
Velika je sramota sto nije zvao Bobija i Gagija, ogromna sramota znajuci da na tim pozicijama nemamo neke kvalitetne igrace.
Takodje je mogao da zove Tripkovica i Raduljicu, sigurno su bolji od ovih gore nabrojanih koji su pozvani.
Todoricu, mars iz Partizana!
Henry

Postby serbianhoops » 06 Jun 2013, 15:35

Aleksa wrote:
aggressor wrote:"Razgovarali smo i razmišljali o Bobanu Savoviću, ali pošto je već igrao za mlađe selekcije druge države, po pravilniku FIBA bilo je gotovo nemoguće da dobije srpsko košarkaško državljanstvo – zaključio je Dušan Ivković, selektor muške seniorske reprezentacije Srbije. "

najjace mi je bilo zimus kad sam se dopisivao sa Savovicem i rekao mu da po pravilima on nema sanse da dobije nase kos drzavljanstvo a on me ubedjuje u suprotno :lol2: na stranu sto me je neki forumas ubedjivao da lupam gluposti..i to jos kurcevito,sa treceg sprata..svakakvih ljudi ima :okk:

Savovic je, po pravilima, mogao igrati za nas da su milogorci dali saglasnost za to. Boris se u FIBI vodio kao igrac iz SCG, a tadasnji pasos mu je izdat na teritoriju Srbije. Kad se SCG raspala, Boris je dobio srpsko kosarkasko drzavljanstvo kao svaki igrac iz Srbije. Dok su igraci prijavljeni u CG dobili CG kosarko drzavljanstvo. FIBA je tada odredila vremenski ogranicen period u kom su igraci mogli da odluce za koju "novu zemlju" zelu igrati). Ispisnicu od KSS-a su tada uzeli Zekovic ili Golubovic na primer, dok su ispisnicu od KSCG dobili Dragovic, Rondovic, Subotic koji se sada vode kao srpski igraci. Savovic nije tada zatrazio ispisnicu, on je dobio CG kosarkasko drzavljanstvo kada je naturalizovan da bi igra za njihovu U20 selekciju. (isti slucaj kao Omar Cook). Na toj osnovi nam je bilo moguce da ga "vratimo".

Ukratko, Savovic nije na spisku jer Duda smatra da Boris nije dovoljno kvalitetan za nasu repku ili nismo dobili saglasnost od KSCG (sto je razmuljivo obzirom da smo u istoj grupi na EP i im ne pada im na pamet da pojacaju direktnog protivnika). Da podsetim, BiH je tu ispisnicu zatrazila par meseca pre zreba i lagano dobila. Da su je trazili posle zreba, sigurno ne bi je dobili.
serbianhoops

Postby Hezonja » 06 Jun 2013, 15:36

Ako mu otkazu Erceg, Macvan i Savan on ce morati da pozove Jelovca i Tadiju Dragicevica ili Jorovica, mozda i Luku Bogdanovica, Stevica, Radenovica...Mi na 4-ci imamo najvise igraca mogucih, a on pozove Bircu.
Hezonja

Postby familija » 06 Jun 2013, 15:44

AirBall wrote:Nisam ja napisao da je pogresno sto je pozvao veterana, vec zato sto je u prethodnim ciklusima istrajavao u nepozivanju istih...

2009 se odrekao Vujanica i Kecmana u punoj snazi (29 i 32 godine)... :lollol:
"NIJE VAZNO KOLIKO PUTA PADNES, VAZNO JE DA SVAKI PUT USTANES!"
familija

Postby serbianhoops » 06 Jun 2013, 15:47

Aleksa wrote:
Batman wrote:Ja sam negde citao da je Kuzmicu zelja da ovo leto ide valjda u USA ili tako nesto, da oce da preskoci prvenstvo?

Da,on ide u kampove,ali nemam info da ga je neko iz saveza kontaktirao.Mozda serbianhoops zna nesto o tome pa kad svrati nek napise..

Znam broj telefona i mejl saveza, ako neko moze odgovoriti na pitanje to su oni : telefon: 011/3400 800, e-mail: office@kss.rs

Kuzmic igrace NBA letnju ligu u Las Vegasu od 12 do 22 Jula. Inace, transfer u Golden Stejt je odlozen jer je Biedrins koristio klauzu i tako produzio ugovor (dobice 9.000.000 $ za godinu dana). Kuzmic se vraca u Malagi, igrace Evroligu.
serbianhoops

Postby civor » 06 Jun 2013, 15:55

Ivkovic je po meni izgubio kompas on vise ne zna sta prica ovo nije najaci sastav koji imamo,trebalo je njemu dati otkaz posle Litvanije a ne pustiti ga da jos dve godine radi
Baron je najveci kralj
civor

Postby familija » 06 Jun 2013, 16:01

AirBall wrote:Ma dajte ljudi, kakav Dangubic... On jeste decko talentovan, ali se nasao na spisku iz istog razloga kao Jaramaz prosle sezone...

E to je ta najveca greska!!!!!
Pozvan Dangubic a niej Milosavljevic?!?!?!!?!?! :lollol: :krsti: :colera:
"NIJE VAZNO KOLIKO PUTA PADNES, VAZNO JE DA SVAKI PUT USTANES!"
familija

PreviousNext

Return to Reprezentacije