Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby Niko123 » 04 Jul 2011, 21:08

MorningGlory wrote:
Grobar89 wrote:Izgleda da je gotovo...

Editujes :angel2:

Pa mislio sam da ce jos trajati,pa je Djokovic zahvalio publici pa je otisao...pa sam brze bolje ispravio... :smile:
Niko123

Re: Novak Đoković

Postby Dejan » 04 Jul 2011, 21:24

CherieBgd wrote:Zamisljam sutrasnje naslove u stranoj stampi :facepalm:

http://stats.cbc.ca/tennis/story.asp?i=20110704154207081460008&ref=hea&tm=&src=

BELGRADE, Serbia (AP) Novak Djokovic received an adoring welcome in Serbia on Monday after his championship at Wimbledon and on his first day as the world's top-ranked tennis player.
Tens of thousands of fans chanted Djokovic's nickname, "Nole, Nole," as they gathered in front of the national assembly building in downtown Belgrade at a boisterous welcoming ceremony.
"You made this day the best day of my life," Djokovic told the screaming crowd of mostly young people as he held a replica of the Wimbledon trophy that is given to the winners to keep.
"The Best Tennis Player in the World" read a sign on the stage erected in front of the assembly building.
Djokovic officially overtook Rafael Nadal as the No. 1-ranked player Monday after beating the Spaniard 6-4, 6-1, 1-6, 6-3 on Sunday in the Wimbledon final. It's the first time in nearly 7 1/2 years that a man other than Nadal or Roger Federer is ranked No. 1.
Djokovic is 48-1 with eight titles this year, including two Grand Slam trophies.

Ništa loše u ovom izveštaju nema...
...riječi su isto kao i gomile ljudi, nije nužno znati za sve, odaberi za sebe samo one prave...
Dejan

Postby Unexpected » 04 Jul 2011, 21:29

Čak i Index.hr ima pozitivan izveštaj. Jednostavno drugima ne idu na živce stvari koje nama idu.

Sto tisuća ljudi poklonilo se "kralju

NOVAK ĐOKOVIĆ stigao je u Beograd proslaviti najveći uspjeh karijere kojeg niti jedan srpski tenisač prije njega nije ostvario. Oko stotinu tisuća ljudi dočekalo je novog "kralja Wimbledona" i svjetskog "broja 1" na ulicama glavnog grada Srbije.

Cijelog dana navijači i obožavatelji srpskog tenisača punili su ulice Beograda sve dok nešto poslije 19 sati nije sletio njegov let iz Londona. U zračnoj luci "Nikola Tesla" Đoković se obratio novinarima i prije ukrcaja u otvoreni autobus podijelio nekoliko autograma obožavateljima.

"Jučer mi je bio najljepši dan u mojoj karijeri. Za mene se nije puno promijenilo jer još nisam imao vremena analizirati uspjeh koji sam napravio. Umoran sam, ali slavlje tek počinje. Uzbuđen sam što sam u svojoj zemlji i što slavim sa svojim narodom!", rekao je Đoković i autobusom krenuo prema zgradi Narodne skupštine na Trgu Nikole Pašića gdje ga je čekala razdragana gomila navijača. Tek oko 21 sat novi je osvajač "najvećeg teniskog turnira na svijetu" stigao na odredište probijavši se kroz prometni kaos i brojne navijače na ulicama.

S peharom u ruci Nole je izašao na pozornicu uz skandiranje oko stotinu tisuća srpskih navijača.

"Hvala vam lijepo na ovom dočeku. Vaš sam vječni dužnik jer ste uspjeli da mi priredite ovakvo slavlje i da mi ovaj dan učinite najljepšim u životu. Nikad vam to neću zaboraviti", počeo je Đoković uz skandiranje publike "Nole, Nole" i "Jedan je Đoković Novak", koje je na trenutke nadglašavalo glavnu zvijezdu večeri.
The End.
Unexpected

Postby CherieBgd » 04 Jul 2011, 21:40

Unexpected wrote:S peharom u ruci Nole je izašao na pozornicu uz skandiranje oko stotinu tisuća srpskih navijača.

Jbt, vise nego Cola na Uscu :laugh:
CherieBgd

Postby HariHaler » 04 Jul 2011, 21:44

Unexpected wrote:Čak i Index.hr ima pozitivan izveštaj. Jednostavno drugima ne idu na živce stvari koje nama idu.

Ma naravno druze.

Niko osim Balkana i dijaspore nije cuo za Miroslava Ilica, Lepu Brenu, TAP 011, Ivana Ivanovica, i druge. Totalno nebitni likovi. I zabole svet i svetske medije za njih.

To posmatraju u fazonu - prvo mesto, okupio se narod, zasluzena proslava, zezaju se i slave u skladu sa svojim obicajima, kulturom, tradicijom, i dr.

To sto ti i ja ne slusamo pomenute muzicare, voditelje, to je nas problem, tj. prednost. Zavisi ko i iz kog ugla gleda ;).
The mind is everything. What you think you become.
HariHaler

Postby Unexpected » 04 Jul 2011, 21:45

HariHaler wrote:Ma naravno druze.

Niko osim Balkana i dijaspore nije cuo za Miroslava Ilica, Lepu Brenu, TAP 011, Ivana Ivanovica, i druge. Totalno nebitni likovi. I zabole svet i svetske medije za njih.

To posmatraju u fazonu - prvo mesto, okupio se narod, zasluzena proslava, zezaju se i slave u skladu sa svojim obicajima, kulturom, tradicijom, i dr.

To sto ti i ja ne slusamo pomenute muzicare, voditelje, to je nas problem, tj. prednost. Zavisi ko i iz kog ugla gleda ;).

Baš to i napisah, kod mene na proslavi bi bilo plafon 15 ljudi.
The End.
Unexpected

Postby Liv » 04 Jul 2011, 21:50

Pa naravno da nema nicheg negativnog kad ne zna svet ko su ove individue :lollol:
Kazhe mi tata da se ne seca da je ikad bilo ovoliko naroda da docheka nekog, od autoputa prema aerodromu pa do grada...
Liv

Postby vanjabarsa » 04 Jul 2011, 22:00

ja sam gledala i super je bilo :)
ne znam likove muzicare ali se okupljeni narod fino zbavio .
vanjabarsa

Postby karambol » 04 Jul 2011, 22:02

Daj ne mrsite tako vam boga.
Pa taj isti "svet" dolazi u Guču na provod :triprsta:
Pravih se reči uvek kasno setim,
odgovor znam kad ostanem sam...
karambol

Postby Dejan » 04 Jul 2011, 22:05

vanjabarsa wrote:ja sam gledala i super je bilo :)
ne znam likove muzicare ali se okupljeni narod fino zbavio .

То је суштина , народ и Ноле су добили оно због чега су дошли,а то што се мени и још некима не свиђа избор музичара нема никакве везе са овим дочеком.

Ову песму сам слушао непосредно пред финале...
...riječi su isto kao i gomile ljudi, nije nužno znati za sve, odaberi za sebe samo one prave...
Dejan

Postby NadjaM » 04 Jul 2011, 22:15

Kinez koji je bio na slavlju u kuci u Londonu i na doceku u Beogradu je vlasnik ST :lollol:
NadjaM

Postby dulematic » 04 Jul 2011, 22:15

Odlican je docek bio, najezio sam se dok sam gledao. Hvala Novace jos jedared i nadam se da ti je ova publika dodatni stimulans da nastavis da je uveseljavas. Kamo srece da ima vise ljudi koji mogu da pruze radost ovom narodu :blue: :blue: :blue:
dulematic

Postby ciao » 04 Jul 2011, 22:15

Vrlo simpatican clanak ovde na temu Novakovog doceka

http://www.leparisien.fr/flash-actualit ... 520621.php
slika je impresivna

Image
ciao

Postby Goca_64 » 04 Jul 2011, 22:24

HariHaler wrote:
Unexpected wrote:Čak i Index.hr ima pozitivan izveštaj. Jednostavno drugima ne idu na živce stvari koje nama idu.

...To posmatraju u fazonu - prvo mesto, okupio se narod, zasluzena proslava, zezaju se i slave u skladu sa svojim obicajima, kulturom, tradicijom, i dr.

U principu se slazem s tvojim postom, ne samo ovim vec i prethodnim...
Samo bih jos da dodam da mi je ipak drago zbog ovih ljudi koji su izasli na ulicu na docek, lepo se zabavili i uzivali.
Drago mi je i zbog Novaka, ipak je ovo njegovo slavlje i njegov dan kakav god da je njegov muzicki ukus.

A sto se boldovanog i podvucenog tice, pravo da recem i ja ga slusam, mislim Miroslava ilica.
Svaki put u kafani kad "trgnem" koju vise ne veselim se na Ninu Simon, Kola, Aretu, Bili Holidej... vec bog'me narucim medju prvim pesmama nesto od Mikijevog repertoara, obicno to bude "Lazu da vreme leci sve", pa ide Luis i "Opa, opa", pa malo Slavko Banjac, pa malo Toma... na kraju zavrsavam sa makedonskom muzikom i zvucima rodnog kraja i Stanisom Stosicem :manikir:
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby Dejan » 04 Jul 2011, 22:27

Не могу а да не поставим ово

Иако сам навијао за Рафтера у тм финалу свака част Зецу, и мислим да су овај данас и тај од пре скоро десет година два најспектакуларнија дочека шампиона Вимблдона :biggrin:

"Да нисан из Сплита бија би ****ц од овце" :lollol:
Dejan

PreviousNext

Return to Teniski miks