HariHaler wrote:Unexpected wrote:Čak i Index.hr ima pozitivan izveštaj. Jednostavno drugima ne idu na živce stvari koje nama idu.
...To posmatraju u fazonu - prvo mesto, okupio se narod, zasluzena proslava, zezaju se i slave u skladu sa svojim obicajima, kulturom, tradicijom, i dr.
To sto ti i ja
ne slusamo pomenute muzicare, voditelje, to je nas problem, tj. prednost. Zavisi ko i iz kog ugla gleda

.
U principu se slazem s tvojim postom, ne samo ovim vec i prethodnim...
Samo bih jos da dodam da mi je ipak drago zbog ovih ljudi koji su izasli na ulicu na docek, lepo se zabavili i uzivali.
Drago mi je i zbog Novaka, ipak je ovo njegovo slavlje i njegov dan kakav god da je njegov muzicki ukus.
A sto se boldovanog i podvucenog tice, pravo da recem i ja ga slusam, mislim Miroslava ilica.
Svaki put u kafani kad "trgnem" koju vise ne veselim se na Ninu Simon, Kola, Aretu, Bili Holidej... vec bog'me narucim medju prvim pesmama nesto od Mikijevog repertoara, obicno to bude "Lazu da vreme leci sve", pa ide Luis i "Opa, opa", pa malo Slavko Banjac, pa malo Toma... na kraju zavrsavam sa makedonskom muzikom i zvucima rodnog kraja i Stanisom Stosicem