Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Euroleague (www.euroleague.net)

Re: Euroleague (www.euroleague.net)

Postby AirBall » 30 Oct 2013, 20:15

Ma to mi je apsolutno isto, ako ne dodje bar do 15 kao da ga ni nemam...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby hehule » 30 Oct 2013, 21:13

Choda wrote:Moj tim za ovo kolo, malo se kockam sa Hezonjom i Spanulisom ali dobro..

Sergey Bykov
Sergio Rodriguez
Daniel Hackett
Vassilis Spanoulis
Mario Hezonja
Nihad Djedovic
Derrick Brown
Joffrey Lauvergne
Erwin Dudley
Paulius Jankunas

Verujem da će u ovom kolu Hezonja imati šta da pokaže protiv Nantera, da će dobiti više minuta, a samim tim da će ih i iskoristiti valjano.
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby DachoRsf » 30 Oct 2013, 21:32

NTe wrote:Ja nade polažem na Skuti Hopsona :D

izbacio

Hopson je povrijedjen. Zadnju utakmicu u prvenstvu je odigrao samo 6 minuta. To je covjek koji je uvijek siguran za 14+ indeksa, ali nisam siguran da li ce ovo kolo doci do tog indeksa. Ja sam ga izbacio iz svoje dvije najbolje ekipe i zamijenio ga Bojanom Bogdanovicem ( mogao sam to sebi da priustim jer imam dovoljno krdita).
DachoRsf

Postby AirBall » 30 Oct 2013, 21:34

Nije tacno da je Hopson povredjen....
AirBall

Postby DachoRsf » 30 Oct 2013, 21:36

Choda wrote:Moj tim za ovo kolo, malo se kockam sa Hezonjom i Spanulisom ali dobro..

Sergey Bykov
Sergio Rodriguez
Daniel Hackett
Vassilis Spanoulis
Mario Hezonja
Nihad Djedovic
Derrick Brown
Joffrey Lauvergne
Erwin Dudley
Paulius Jankunas

Vidim da uopste nisi gledao koliko je kome potrebno za maksimalni rast cijene a koliko za pad od 5, 10 i 15%. Ako hoces indekse u ovom kolu a ne kredita, onda opravdavam Spanulisa, Djedovica, Brown-a i Lovernja u ekipi. Ako pak gledas kredite, ova cetvorica mogu da te ukopaju za narednih 5-6 kola.
DachoRsf

Postby DachoRsf » 30 Oct 2013, 21:39

AirBall wrote:Nije tacno da je Hopson povredjen....

Nema informacije na sajtu fantaziranja EL, ali jeste povrijedjen, ima neku malu povredu. Kako ce se to odraziti na njega, vidjecemo. Danas sam ostavio citav dan da to provjerim jer mi je bio u svakoj ekipi i dosao sam do te informacije. E sad, on ce najverovatnije igrati, ali kako, to cemo vidjeti :)
Last edited by DachoRsf on 30 Oct 2013, 21:41, edited 1 time in total.
DachoRsf

Postby AirBall » 30 Oct 2013, 21:40

Prehlada je bila u pitanju, veze s povredom nema i igrace u Nemackoj...
AirBall

Postby DachoRsf » 30 Oct 2013, 21:42

AirBall wrote:Prehlada je bila u pitanju, veze s povredom nema i igrace u Nemackoj...

Kako god, nije 100% spreman. Ovo kolo, po meni, nece ici preko 14 indeksa. Ali, ajde da sacekamo.
DachoRsf

Postby AirBall » 30 Oct 2013, 21:43

Pa jeste bitno, napisao si da je covek povredjen, a nista mu ne fali... :D

Naravno da moze da podbaci jer ne vredi on kao igrac onoliko koliko je pokazao u prva dva kola, ali sa povredom to nema nikakve veze...
AirBall

Postby DachoRsf » 30 Oct 2013, 21:45

AirBall wrote:Pa jeste bitno, napisao si da je covek povredjen, a nista mu ne fali... :D

Naravno da moze da podbaci jer ne vredi on kao igrac onoliko koliko je pokazao u prva dva kola, ali sa povredom to nema nikakve veze...

Hvali mu cvrstine u kostima, jedan vid "povrede" :biggrin: Previse je malaksao :laugh:
DachoRsf

Postby Choda » 30 Oct 2013, 22:32

Srbin iz Crne Gore wrote:Vidim da uopste nisi gledao koliko je kome potrebno za maksimalni rast cijene a koliko za pad od 5, 10 i 15%. Ako hoces indekse u ovom kolu a ne kredita, onda opravdavam Spanulisa, Djedovica, Brown-a i Lovernja u ekipi. Ako pak gledas kredite, ova cetvorica mogu da te ukopaju za narednih 5-6 kola.

Gledao sam, ali na moju zalost imam pravo samo na 3 izmene :biggrin: Inace ovo mi je tim iz forumske lige, gde nisam bas najsrecnije startovao, pa sam zato sad primoran da ispravljam krive Drine, recimo kupio sam Spanulisa iako mu treba 20+ kredita da odrzi cenu, ali zato Oly sledeca 2 kola igra sa Z.Gorom i Sienom kupovina njega je povukla Hezonju jer sam ostao bez kredita, dok sam Dadlija zadrzo zbog silnih povreda u Galatasaraju, planiram da sledece kolo prodam Heketa kad jos malo nabije cenu i da uzmem 2 jaka centra, to je neka moja filozofija ove igra, jaka unutrasnja linija, koju skoro i da ne menjam dok ove ostale vrtim po potrebi..
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby DachoRsf » 31 Oct 2013, 00:23

Choda wrote:Gledao sam, ali na moju zalost imam pravo samo na 3 izmene :biggrin: Inace ovo mi je tim iz forumske lige, gde nisam bas najsrecnije startovao, pa sam zato sad primoran da ispravljam krive Drine, recimo kupio sam Spanulisa iako mu treba 20+ kredita da odrzi cenu, ali zato Oly sledeca 2 kola igra sa Z.Gorom i Sienom kupovina njega je povukla Hezonju jer sam ostao bez kredita, dok sam Dadlija zadrzo zbog silnih povreda u Galatasaraju, planiram da sledece kolo prodam Heketa kad jos malo nabije cenu i da uzmem 2 jaka centra, to je neka moja filozofija ove igra, jaka unutrasnja linija, koju skoro i da ne menjam dok ove ostale vrtim po potrebi..

Moja filozofija ove igre je sledeca : :biggrin:

Jedan vrhunski plej, koji uvijek moze da ide preko 15+ indeksa. Svakome se desi los dan, ali u vecini slucajeva opravda ime.
Drugi plej , koji ima nisku cijenu a koji svako trece kolo moze da eksplodira. Od njega mi treba 5-6 indeksa po utakmici.
Dva ubitacna beka, koji nisu veliki potrosaci lopti i koji uz to ne igraju po potrebi pleja, tu se gubi puno lopti.
Jaka trojka koja pokriva sve ( tu prije svega gledam skokove pa poene- primjer Sarica i Bjelice)
Bilo koja trojka koja igra 20min po utakmici a koji odlikuje dobar defanzivni skok, zbog mogucnosti pravovremene asistencije
Cetvorka koja je izraziti suter i koja je lako pokretljiva
Druga cetvorka u vidu teskog centra koja kupi defanzivne skokove i koja u prosjeku ima od 5-10 poena u rukama. Sa greskama , to je pristojan ucinak od nekih 7-10 indeksa
Petica koja je dominantna pod kosem i koja ima u prosjeku od 15-20 poena u rukama ( Marjanovic). Kad na to dodas skokove i greske, i vise nego dobar indeks izadje na kraju
Druga petica, oko 40-ak kredita koja je pa cak i drugi centar u svom timu. Tu nikako ne smije da se pogrijesi, jer njenih 10-ak indeksa, sve kad se sabere, dolazimo do nekih 150+ indeksa, sto je sasvim korektan rezultat.

Nekad to bude bolje, nekad losije, ali neki prosjek je oko 150 indeksa.

E ovo je moja filozofija :biggrin: :biggrin:
DachoRsf

Postby MilosRS » 31 Oct 2013, 11:28

Meni je jedna od najbitinijih stavki kad biram igrace procenat sa penala.
Nista ne ukopa index kao serija promasenih bacanja.
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby nolinjo » 31 Oct 2013, 13:57

Srbin iz Crne Gore wrote:
AirBall wrote:Pa jeste bitno, napisao si da je covek povredjen, a nista mu ne fali... :D

Hvali mu cvrstine u kostima, jedan vid "povrede" :biggrin: Previse je malaksao :laugh:

:blue: :blue: :blue: :blue:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby hehule » 31 Oct 2013, 14:18

Nemojte sad da me plašite sa Hopsonom, ja od njega očekujem mnogo :roll:
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

PreviousNext

Return to Fantasy igre