Board index Košarka Mlađe kategorije

Juniorska Evroliga

Re: Juniorska Evroliga

Postby Crni Gruja » 22 Feb 2014, 23:38

Grba wrote:
Crni Gruja wrote: :cool: Detetu puno sreće naravno :hathello: ali ako si gledao nekada Dukića porediti ga sa Rodrigezom je sramota :stani: uostalom zar taj Neca ne propada na žalost košarke zbog toga što je izigravao centra nekom Dukiću pa je ostao bez tehnike i visine iako je realna trojka?Koliko igrača je tehnički osakaćeno zarad "pampur" igrača a onda se pitamo zašto nemamo dominaciju u seniorskoj košarci!Zar ne misliš da zbog takve strategije neće propasti Kapetanović koji je donja granica za pleja,za kojega po meni još nije kasno ali mora dobiti ulogu i veliki rad sa loptom. :okk: Lično meni igrači ispod 194 nisu zanimljivi i ne bih ih puštao u ovaj sport :stani:
Da u pravu si sa greškom u poređenju Vanja ne može da priđe Voji,Partizan ima kvalitetniji tim koji se ne koristi :krsti:zarad promocije pojedinaca.

Realno, ne znaš gde udaraš...

prvo pričamo o visini, ne o kvalitetu..... Ti si napisao da je šteta što zauzima mesto nekom seniorskom pleju jer neće izrasti za dovoljno...Što nije tačno....sad da li će Savi biti vrhunac karijere Real ili MZT sigurno neće zavisiti od visine....

Drugo, nisam siguran da si ti uopšte gledao Necu ako misliš da on može da igra trojku....

a treće, ne zanima me ko u kom klubu igra, niti smatram da u ovim kategorijama ima mesta klubaštvu (polovina ovih igrača i ne zaigra za matične klubove), i nemam nameru da odgovram na te gluposti....

:cool: Svako ima pravo na svoje mišljenje, a ja znam gde udaram :okk: :bravo: sve te igrače sam gledao i da moram da se složim lova se pita :bigboss:
Crni Gruja

Postby Hezonja » 22 Feb 2014, 23:42

Komentarisanje mladih kosarkasa i odredjivanje nekih njihovih limita u 15-16 godini je veoma neumesno i u praksi se mnogo puta pokazalo kao glupo i pogresno.
Hezonja

Postby Grba » 23 Feb 2014, 00:45

Hezonja wrote:Komentarisanje mladih kosarkasa i odredjivanje nekih njihovih limita u 15-16 godini je veoma neumesno i u praksi se mnogo puta pokazalo kao glupo i pogresno.

To posebno, ali da je Neca mogao na trojku mi je jako zanimljivo....mogao je otprilike koliko i Džo Vukosavljević...:D
Grba

Postby Hezonja » 23 Feb 2014, 00:49

Grba wrote:
Hezonja wrote:Komentarisanje mladih kosarkasa i odredjivanje nekih njihovih limita u 15-16 godini je veoma neumesno i u praksi se mnogo puta pokazalo kao glupo i pogresno.

To posebno, ali da je Neca mogao na trojku mi je jako zanimljivo....mogao je otprilike koliko i Džo Vukosavljević...:D

Ne mogu da ukapiram o kom Neci pricate? Djordjevicu?
Hezonja

Postby Grba » 23 Feb 2014, 00:50

Hezonja wrote:
Grba wrote:

Ne mogu da ukapiram o kom Neci pricate? Djordjevicu?

da, Djordjević
Grba

Postby Hezonja » 23 Feb 2014, 00:51

HAhahahhaha...Pa Neci Djordjevicu konstitucija ne dozvoljava da igra nista osim teske petice. On je ceo zivot debeljuca i spor....
Hezonja

Postby Grba » 23 Feb 2014, 00:54

Hezonja wrote:HAhahahhaha...Pa Neci Djordjevicu konstitucija ne dozvoljava da igra nista osim teske petice. On je ceo zivot debeljuca i spor....

Pa vrati se stranicu unazad, pročitaj celu raspravu... :roll:

Nisam baš hteo odmah da otkrivam da je debeljuca, namerno sam pustio da mi objasni kako je uništen jer je forsiran na petici.. :roll: izgubio je eksplozivnost i brzinu zbog toga... :biggrin:
Grba

Postby Hezonja » 23 Feb 2014, 00:58

Koliko ja znam, a unapred se izvinjavam decku ako mi je neko pogresno preneo da je i on sam svestan toga da ne moze da igra nesto vrhunsko zbog limita u visini.

Ja se secam njega sa RTC-a kada smo imali po 12, 13 godina. Isti je kao danas samo visi.
Hezonja

Postby Grba » 23 Feb 2014, 01:10

Hezonja wrote:Koliko ja znam, a unapred se izvinjavam decku ako mi je neko pogresno preneo da je i on sam svestan toga da ne moze da igra nesto vrhunsko zbog limita u visini.

Ja se secam njega sa RTC-a kada smo imali po 12, 13 godina. Isti je kao danas samo visi.

nešto sam slično načuo i ja, ali nemoj me držati za reč...

cela rasprava je počela što se Grujan uhvatio za moju konstataciju da je bolje graditi igru na najtalentovanijima a ne na onima koji bi možda mogli da pomognu kao npr.Neca prošle godine, ali se zna da će teško uspeti u seniorskoj košarci (jasno da će uvek biti igrača koji će se gubiti u seniorskoj košarci, bar u Partizanu koji u skorije vreme neće imati 10-ak talentovanih igrača, ali nikako ne bi smeli da budi nosioci), i da podržavam što se igra bazira na Vanji i Glišiću, pa i onda i na Dukiću i Bojaniću, nego da se zbog nekog trofeja ti mladji sklanjaju, i onda mi čovek objasni kako je i Dukić novi Neca jer nema visinu (istina je da je on nešto niži, 184cm, ali tek mu je 15 godina;inače igra plejmejkera ), i da smo Necu osakatili da jer je morao da izigrava centra nekim Dukićima.... :biggrin:
Grba

Postby lockdown » 23 Feb 2014, 10:37

Rezultat je po meni ovde potpuno nebitan. Najbitnije je stvoriti igraca za prvi tim, sto nama ne polazi za rukom. One koje dobijemo nam pobegnu(Ristic,Radicevic)....Ali zato drugi dobiju Damiena Inglisa koji ce verovatno postati NBA igrac...
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Talicni Tom » 24 Feb 2014, 14:15

Ne mogu da vjerujem da nema nikoga sa foruma ko nije isao da prati turnir u Zelezniku, pa da se udostoji i napise nesto.

A nije da nema igraca o kojima moze da se pise, bar iz nama interesantnih klubova: Cedevite, Partizana, Mege, Zemuna i Zvezde. A kakav je trend prethodnih godina bio i INSEP je zanimljiv.
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby Crni Gruja » 24 Feb 2014, 16:38

:cool: Kao i uvek dominacija se nastavlja :jezik: Zvezda prvak i to zasluženo :jupi:čestitke na uspehu :hatman: Vanja,Glišić i Navaro Dukić izdominirali za šesto mesto :lol:
Crni Gruja

Postby Dare » 24 Feb 2014, 16:54

Dobro je dok dominira FMP u tim mlađim kategorijama , tu ni ne moramo da dominiramo , zna se gdje je Partizan najjači. :okk:
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Crni Gruja » 24 Feb 2014, 21:17

:cool: Videli smo :okk: :lol:
Crni Gruja

Postby Dare » 24 Feb 2014, 21:31

Pretpostavljam da se nisi bio rođen kad ste poslednji put slavili titulu u košarci , tako da , ćao zdravo. :okk:
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

PreviousNext

Return to Mlađe kategorije