Hezonja wrote:Koliko ja znam, a unapred se izvinjavam decku ako mi je neko pogresno preneo da je i on sam svestan toga da ne moze da igra nesto vrhunsko zbog limita u visini.
Ja se secam njega sa RTC-a kada smo imali po 12, 13 godina. Isti je kao danas samo visi.
nešto sam slično načuo i ja, ali nemoj me držati za reč...
cela rasprava je počela što se Grujan uhvatio za moju konstataciju da je bolje graditi igru na najtalentovanijima a ne na onima koji bi možda mogli da pomognu kao npr.Neca prošle godine, ali se zna da će teško uspeti u seniorskoj košarci (jasno da će uvek biti igrača koji će se gubiti u seniorskoj košarci, bar u Partizanu koji u skorije vreme neće imati 10-ak talentovanih igrača, ali nikako ne bi smeli da budi nosioci), i da podržavam što se igra bazira na Vanji i Glišiću, pa i onda i na Dukiću i Bojaniću, nego da se zbog nekog trofeja ti mladji sklanjaju, i onda mi čovek objasni kako je i Dukić novi Neca jer nema visinu (istina je da je on nešto niži, 184cm, ali tek mu je 15 godina;inače igra plejmejkera ), i da smo Necu osakatili da jer je morao da izigrava centra nekim Dukićima....