Liv kada sam govorio o planu A i planu B mislio sam prvenstveno na njegovu mogucnost da neke svoje elemente igre
modifikuje.........tipa da agresivnije reaguje na Noletov servis tako sto ce se pribliziti osnovnoj liniji,dalje da pokusa
u relijima uci odnosno zakoraciti u teren kako bi isto tako agresivniji bio i lakse napadao loptice..........jel hoces da mi
kazes da je npr ovo radio na W kada si i sama vidjela da nije........a evo sada cu ti ja reci zasto nije.Zato sto to nije
daljina na kojoj moze da podvlaci reket ispod loptice prilikom udarca i daje joj taj ultra snazni balonski spin.Njemu treba
veca razdaljina za tako efikasan udarac,njemu Liv treba bas ta razdaljina koja se nalazi 2-3 metra iza osnovne linije
gdje nakon udraca njegova loptica moze da napravi 80 rotacija dok ne stigne do protivnika i tog trenutka inicijativa
je u njegovim rukama.On citav zivot tako igra i igrat ce......nema tu hljeba ni nikakvih modifikacija igre.
Ukoliko ti ovo nije jasno mozes za informaciju posjetiti bilo kojeg teniskog trenera koji ce ti ovu tezu potvrditi a ne tu mi
pricati sjajne bajke u proslosti i spominjati prasnjave pehare sa GS.
Dalje opet spominjes finala sa Novakom kao jedinog toboze krivca za njegov sunovrat a nigdje da spomenes izgubljene
setove i setove na sljaci,Dodiga,Fisha kao i njegovu igru.A to sto je on istrosen pitaj njega a ne mene,ja pojma nemam
kako je to uopste moguce

.