Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Euroleague (www.euroleague.net)

Re: Euroleague (www.euroleague.net)

Postby DachoRsf » 16 Oct 2014, 22:02

U tri ekipe imam skor oko 105 + jos 6 igraca sjutra.
DachoRsf

Postby AirBall » 16 Oct 2014, 22:23

Srbin iz Crne Gore wrote:U tri ekipe imam skor oko 105 + jos 6 igraca sjutra.

Cestitam druze, vec mozes da slavis titulu...

Napravio sam nekoliko ozbiljnih kikseva na startu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Romabeo » 16 Oct 2014, 22:26

Tacno sam znao ko ce me prodati i to se i desilo. Osman i fiser ce me skupo kostati. A bajksa imam u drugom timu.
Oteli i tek poceli

devotion

Ipak, u ovim okolnostima, mislim da uopste nije kompatibilan sa Bobanom Marjanovicem, da bi nam ozbiljno falilo atleticizma i brzine na toj poziciji i da bi imali problema u odbrani, pre svega pick and roll-a.
Romabeo

Postby vess » 16 Oct 2014, 22:26

Sa jednim timom preko 120 + 5 igraca sutra. Zadovoljan za sada...
''Treba da se izdrže i ova vremena, jeste neka vrsta plemstva u ovim danima navijati za Partizan. Iz svega ovoga moramo izaći jači nego što smo bili kad je ova oluja došla." - General Duško Vujošević
vess

Postby Romabeo » 16 Oct 2014, 22:35

Omanuo sam , troumio sam se izmedju Perperoglua, Vajta iz uniksa i ovog litvanca iz unikahe i uzmem stratosa. A osman, jbg ostalo mi malo kredita i nisam znao koga cu. Za sada imam 150 + sutra batista i Rocesti.
Oteli i tek poceli

devotion

Ipak, u ovim okolnostima, mislim da uopste nije kompatibilan sa Bobanom Marjanovicem, da bi nam ozbiljno falilo atleticizma i brzine na toj poziciji i da bi imali problema u odbrani, pre svega pick and roll-a.
Romabeo

Postby Dumb&Dumber » 16 Oct 2014, 22:37

Ja sam napravio 3 ekipe,ali se nisam prijavio jer nisam mogao da nadjem privatnu ligu.
Timovi:
1. 78.2 sutra jos 5 igraca
2. 85.5 sutra jos 4 igraca
3. 81.4 sutra jos 4 igraca,a veceras nije mi igrao Alex Tyus
Dumb&Dumber

Postby DIFovac » 16 Oct 2014, 22:38

Ja imam sa jednom ekipom 150 + sutra Rocesti i Gist, ove ostale ekipe nisu vrijedne pomena.
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby DachoRsf » 16 Oct 2014, 22:40

AirBall wrote:
Srbin iz Crne Gore wrote:U tri ekipe imam skor oko 105 + jos 6 igraca sjutra.

Cestitam druze, vec mozes da slavis titulu...

Napravio sam nekoliko ozbiljnih kikseva na startu...

O kakvoj tituli pricas ? :biggrin: Sa ekipom u ligi imam 40 + 7 ( Nolan Smit me prodao) Ako si mislio na titulu u ligi, to je mozda nekako i izvodljivo :okk: , ali u generalnom plasmanu da budem medju 100 i ja sam zadovoljan. Ti branis titulu, moras krenuti zestoko :)
DachoRsf

Postby Romabeo » 16 Oct 2014, 22:46

Od 8 igraca, za sada su mi pet u plusu i tri u minusu. Perperoglu, Fiser i Osman su mi otisli u minus. Ako rocesti i batista ostanu oko nule ja zadovoljan sa prvim kolom.
Oteli i tek poceli

devotion

Romabeo

Postby Choda » 16 Oct 2014, 22:56

DIFovac wrote:
AirBall wrote:E jebiga sad, kakva je svrha igre kad se ne postuju pravila...

Meni je zbilja krivo, ali ja sam 5 dana najavljivao ABA fantazi na centralnom topiku po nekoliko puta na dan, a EL fantazi je otvoren skoro mesec dana...

Ako se dozvoli trojici pojavice se jos trojica i tako do kraja...

+1

-2

Kao neko ko je do sada igrao sve 3 sezone forumske lige i buduci da sam clan Avangarde skoro od pocetka a ne neki padavicar koji se registrovao samo da u ligu ubaci 10 timova, zbilja ne vidim razlog da mi ne izadjete u susret.

Nije moj propust sto je random forumas ubacio 10 timova vec onoga ko je organizovao ligu..
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby DIFovac » 16 Oct 2014, 23:05

Nemoj da pricas ono sto ne znas. Ne moze biti do mene kao organizatora ove lige sto je covjek ubacio 10 ekipa u ligu, nego je do ljudi koji su napravili ovaj fantasy i koji nisu omogucili da ja mogu odrediti koliko se ekipa moze ubaciti u privatnu ligu.
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby Romabeo » 16 Oct 2014, 23:05

Ja bih stvarno zamolio sve da se napravi ustupak Chodi.
Oteli i tek poceli

devotion

Romabeo

Postby AirBall » 16 Oct 2014, 23:05

Kako Choda ne razumes da je meni apsolutno svejedno, ja se na fantaziju ne plasim nikog i svejedno mi je ko ce uci, kada i sa koliko ekipa...

Poenta je u tome da ne zelim da neko ko je postovao pravila, pratio kad se registruje istupi iz takmicenja jer gazimo ono sto je dogovoreno...

I sta ako nakon tvog ulaska u ligu Derivoje i jos par ljudi kazu da nece vise da se takmice s nama jer gazimo pravila, sta smo postigli?
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby hehule » 16 Oct 2014, 23:23

Sa najboljom ekipom 112.7 i jos 5 igraca. Ostalih 14 nisu lose.
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby Choda » 16 Oct 2014, 23:28

DIFovac wrote:Nemoj da pricas ono sto ne znas. Ne moze biti do mene kao organizatora ove lige sto je covjek ubacio 10 ekipa u ligu, nego je do ljudi koji su napravili ovaj fantasy i koji nisu omogucili da ja mogu odrediti koliko se ekipa moze ubaciti u privatnu ligu.

Naravno da ne moze biti do tebe, zato sto sam ja ostavio sifru da svako moze da je vidi i da uradi ono sto je uradio.. :beyond:

AirBall wrote:Kako Choda ne razumes da je meni apsolutno svejedno, ja se na fantaziju ne plasim nikog i svejedno mi je ko ce uci, kada i sa koliko ekipa...

Poenta je u tome da ne zelim da neko ko je postovao pravila, pratio kad se registruje istupi iz takmicenja jer gazimo ono sto je dogovoreno...

I sta ako nakon tvog ulaska u ligu Derivoje i jos par ljudi kazu da nece vise da se takmice s nama jer gazimo pravila, sta smo postigli?

Stvarno ne znam na koja se pravila pozivas, ja jedino pravilo na temi koje vidim -> maximalno 1 tim po igracu.. sem toga ranijih godina su ljudi ulazili u ligu i posle prvog kola..

Ovo je sportski forum i u tom duhu mislim da je sto vise ljudi -> bolje takmicenje..

Ako neko misli da je ostecen i zeli da napusti ligu zbog mog naknadnog ulaska, ja nudim da posle prvog kola uradim print screen i ubacim najslabiji tim kao kaznu za naknadno registrovanje, mislim da postenije od toga ne moze...
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

PreviousNext

Return to Fantasy igre