DIFovac wrote:Nemoj da pricas ono sto ne znas. Ne moze biti do mene kao organizatora ove lige sto je covjek ubacio 10 ekipa u ligu, nego je do ljudi koji su napravili ovaj fantasy i koji nisu omogucili da ja mogu odrediti koliko se ekipa moze ubaciti u privatnu ligu.
Naravno da ne moze biti do tebe, zato sto sam ja ostavio sifru da svako moze da je vidi i da uradi ono sto je uradio..
AirBall wrote:Kako Choda ne razumes da je meni apsolutno svejedno, ja se na fantaziju ne plasim nikog i svejedno mi je ko ce uci, kada i sa koliko ekipa...
Poenta je u tome da ne zelim da neko ko je postovao pravila, pratio kad se registruje istupi iz takmicenja jer gazimo ono sto je dogovoreno...
I sta ako nakon tvog ulaska u ligu Derivoje i jos par ljudi kazu da nece vise da se takmice s nama jer gazimo pravila, sta smo postigli?
Stvarno ne znam na koja se pravila pozivas, ja jedino pravilo na temi koje vidim -> maximalno 1 tim po igracu.. sem toga ranijih godina su ljudi ulazili u ligu i posle prvog kola..
Ovo je sportski forum i u tom duhu mislim da je sto vise ljudi -> bolje takmicenje..
Ako neko misli da je ostecen i zeli da napusti ligu zbog mog naknadnog ulaska, ja nudim da posle prvog kola uradim print screen i ubacim najslabiji tim kao kaznu za naknadno registrovanje, mislim da postenije od toga ne moze...